Oppijan verkkopalvelut

Oppijan verkkopalvelut -hankkeessa kehitetään oppijoiden ja koulutuksen järjestäjien sähköistä asiointia. Oppijan verkkopalveluun kootaan jo olemassa olevia ja uudistettavia koulutustietoa tarjoavia palveluita ja luodaan täysin uusia palveluita sekä niiden toteuttamista tukevia tietojärjestelmiä.

Verkkopalvelun nimi on Opintopolku.fi. Sähköinen palvelukokonaisuus luodaan vuosina 2011–2015. Palvelukokonaisuudesta löytyy kattavasti koulutuksen ja opetuksen järjestäjän palveluita. Palvelujen käyttäjiä ovat esimerkiksi koulutukseen hakeutujat, opiskelijat, oppilaitokset, yritykset sekä julkishallinto. Palvelujen rakentaminen etenee vaiheittain ja niitä toteutetaan projekteissa.

Palvelukokonaisuus-välilehdellä kerrotaan tarkemmin hankkeen yhteydessä syntyvistä palveluista. Projektit-välilehdeltä löydät lisätietoa projekteista, joiden puitteissa palveluita toteutetaan sekä siitä, miten voit seurata hankkeen projektien etenemistä. Materiaalit-välilehden alta löytyy Oppijan verkkopalvelut -hankkeen esittely-, markkinointi- ja ohjemateriaalia sekä julkaistut uutiskirjeet.

Oppijan verkkopalveluiden kehittämisestä vastaavat Opetushallitus ja opetus- ja kulttuuriministeriö yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tästä pääset Opintopolkuun:

Opintopolun logo

Opintopolun uutiskirje

Kuukausittaisessa uutiskirjeessä käsitellään hankkeen ajankohtaisia asioita. Lue uutiskirjeet täällä.

Opetus- ja kulttuuriministeriö

Työvoima- ja elinkeinoministeriö

© Opetushallitus | etunimi.sukunimi@oph.fi | Tulosta
24.11.2015