10.12.2018

40 ehdotusta #Uusiamis-palkinnon saajiksi

Verkkouutinen

Keräsimme yhdessä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa marraskuun aikana ehdotuksia #Uusiamis-palkinnon saajiksi. Palkinnolla haluamme nostaa esiin opettajia ja opinto-ohjaajia, jotka ovat lähteneet uudistamaan omaa ja koulutuksen järjestäjän toimintaa yhdessä muiden opettajien, opiskelijoiden ja työelämän kanssa.

Saimme määräaikaan mennessä 40 hyvää ehdotusta opettajista, opettajatiimeistä ja opinto-ohjaajista, jotka tuovat omalla toiminnallaan reformin tavoitteita ammatillisen koulutuksen arjeksi. Ehdotuksia tuli kattavasti eri puolilta Suomea.

Palkinnon saajat valitsee raati, joka koostuu opiskelijoiden, työelämän ja opetusalan edustajista. Palkinnot jaetaan Educa-messuilla perjantaina 25.1.2018.

Lue lisää

Ehdota opettajaa tai opinto-ohjaaja #Uusiamis-palkinnon saajaksi

#Uusiamis-palkinnolla haluamme nostaa esiin opettajia ja opinto-ohjaajia, jotka ovat lähteneet uudistamaan omaa ja koulutuksen järjestäjän toimintaa yhdessä muiden opettajien, opiskelijoiden ja työelämän kanssa. saajiksi. Palkinnon saajat valitsee raati, joka koostuu opiskelijoiden, työelämän ja opetusalan edustajista.

 

FacebookTwitterYouTube