20.2.2019

Kenestä vuoden 2019 tutoropettaja?

Suomen ensimmäinen vuoden tutoropettaja julkistetaan Hämeenlinnan Aulangolla keskiviikkona 20.3.2019 osana valtakunnallista tutoropettajapäivää. Tunnetko sinä tutoropettajan, joka ansaitsee tämän halutun tittelin?

Opetushallitus valitsee ehdotusten perusteella vuoden tutoropettajan, joka palkitaan juhlallisesti henkilökohtaisella digilaitteella. Myös ehdotuksen tehneiden kesken arvotaan kaksi digilaitetta.

Ehdota vuoden tutoropettajaa 2019!

Ilmiantamasi tutoropettaja voi olla henkilö, joka on omalla esimerkillään ja lakkaamattomalla tarmollaan lisännyt opettajien välistä vuorovaikutusta, verkostoitumista ja yhteistyötä. Hän voi olla mittavan uran tehnyt opetusteknologia-guru tai vaikkapa arvioinnin kehittämiseen hurahtanut nouseva tähti. Onko hän kenties levittänyt tutoropettajatoiminnan ilosanomaa muihin kouluihin, kuntiin tai jopa ympäri valtakuntaa? Vai onko hän ensisijaisesti keskittynyt lähimpien kollegoiden ohjaamiseen ja mahdollisimman mittaviin paikallisiin vaikutuksiin? Vuoden tutoropettajalla voi olla muitakin vahvuuksia.

Nyt voit ehdottaa vuoden tutoropettajaksi henkilöä, joka mielestäsi ansaitsee tunnustuksen hyvin tekemästään työstä.

Suomen ensimmäinen Vuoden tutoropettaja julkistetaan Hämeenlinnan Aulangolla keskiviikkona 20.3.2019 osana valtakunnallista tutoropettajapäivää. Tunnetko sinä tutoropettajan, joka ansaitsee tämän halutun tittelin?

 

FacebookTwitterYouTube