3.1.2019

Nordic@BETT – yhteistyötä, innovaatioita ja TVT-osaamista peruskoulussa

Verkkouutinen

Opetushallitus järjestää yhdessä Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin kanssa Nordic@Bett-konferenssin Lontoossa torstaina 24. tammikuuta kello 14.00–17.00.

Pohjoismaiden ministerineuvoston tukemassa tapahtumassa esitellään tänä vuonna uutta pohjoismaista Nordic CRAFT-yhteistyömallia, jossa oppilaat ja opettajat työskentelevät yli maarajojen, tavoitteena kehittää uusia innovaatioita tieto- ja viestintäteknologian avulla.

Pohjoismaiden asettama tavoite Lontoossa järjestettävälle Nordic@BETT-konferenssille on pohtia, miten maat voivat tehdä yhteistyötä tulevaisuuden taitojen (21st century skills), esimerksiksi innovaatio- ja ongelmanratkaisukyvyn, kehittämiseksi. Tapahtuma kiinnittää erityisesti huomiota tieto- ja viestintäteknologiaan ja sen osaamiseen. Luokkien 7.–9. oppilat ja opettajat tekevät yhteistyötä yli maarajojen hackathon-tapahtumissa ja verkossa. He jakavat työn tulokset toisilleen eurooppalaisen eTwinning-alustan kautta. Nordic@BETT nostaa esille innovatiivista opetusta ja yleisö saa nauttia mielenkiintoisesta ja opettavaisesta ohjelmasta.

Konferenssissa opit

• Nordic CRAFTista: oppilaat näyttävät miten he työskentelevät projektin parissa hackathonin ja eTwinningin avulla
• innovatiivisesta kasvatuksesta ja miten työskennellä innovatiivisesti aine- ja kansalliset rajat ylittäen
• Kuinka osallistua Nordic CRAFTiin
• eTwinningistä CRAFTia tukevana työkaluna

Päivän päätteksi järjestetään verkostoitumistilaisuus tapahtuman osallistujille.

Nordic@Bett järjestetään 24.1.2019 kello 14.00–17.00 Logan Hallissa Lontoossa, osoitteessa University College London, 20 Bedford Way, Bloomsbury, London.

Opetushallitus järjestää yhdessä Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin kanssa Nordic@Bett-konferenssin Lontoossa torstaina 24. tammikuuta kello 14.00–17.00.

Lisätietoa:
Erityisasiantuntija Riikka Aminoff, puh. 029 533 1387,
Johtaja Gun Oker-Blom, puh. 029 533 1138,

 

FacebookTwitterYouTube