EU:n Nuoriso-ohjelmat: Youth and Museums #MuseoJoven Seminar

Seminar Network meeting Culture Youth Civic activity Erasmus+ for youth work EU youth programmes European Solidarity Corps

#MoseoJoven seminaari on tarjoaa kiinnostavan tilan museoalan toimijoille ja nuorisoalan toimijoille verkostoitua ja löytää yhteistyömahdollisuuksia. Seminaari koostu kahdesta osiosta – ensimmäinen osa toteutetaan virtuaalisesti verkossa ja toinen osa on seminaari Mollinassa Espanjassa.

Seminaari on tarkoitettu museoalan ja nuorisoalan toimijoille, joilla on kiinnostusta kehittää yhteistyötä.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi. Kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

Huomioikaa, että lähetämme seminaariin osallistujia, mikäli COVID19 tilanteeseen liittyvät rajoitukset ja suositukset sen mahdollistavat.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

TÄSTÄ LINKIKSTÄ PÄÄSET SÄHKÖISEEN HAKULOMAKKEESEEN

Date and place

3. – 8.10.2020
Mollina, Espanja

Enrolment period

1.7.2020 – 30.7.2020 at 23:00 o'clock