Erasmus+ muutoksenhakukoulutus yleissivistävän koulutuksen KA121-SCH-hankkeille 7.9.2022

Koulutus Akkreditointi Esiopetus Lukiokoulutus Perusopetus Taiteen perusopetus Varhaiskasvatus Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle

Tämä tilaisuus 7.9. klo 15 -16 on tarkoitettu yksinomaan vuonna 2021 hyväksytyille akkreditoiduille  Erasmus+ KA121-SCH-hankkeille
Osallistu, jos haluat hakea pidennyksen hankekestoon ja/tai muutosta avustuksen määrään, niin tästä alta löydät ennakkotiedon hakutavasta. Huomaa, että hankkeen ei siis ole välttämätöntä tehdä näitä muutoksia, jolloin hankkeenne kesto on 15 kk ja avustus sopimuksenne mukainen.

  • Hankeaika on aina 15 kk, tai jos haet jatkoa niin se on 24 kk
  • Jatkoaikahakemus, lisäavustuspyyn ja avustuksen palautus tapahtuvat Erasmus+ - ohjelman raportointi- ja hallinnointivälinees, Erasmus+ Beneficiary Modulessa ”The interim amendment” -lomakkeella.
  • Ennakkotiedon mukaan ”The interim amendment” -lomake ilmestyy BM:ssä elokuun puolivälissä ja sen palautusaika on viimeistään syyskuun lopussa. Lomakkeella voit hakea:
    • jatkoajan, jolloin hankkeen sopimuskesto on 24 kk ja
    • lisäavustuksen, joka voi olla alkuperäistä hakemustanne enemmän tai
    • avustuksen palautuksen, jotta teillä ei jää avustusta käyttämättä. Jos avustusta on käyttämättä, niin ensisijainen toimenpide on jatkoajan hakeminen.
    • osallisuustukeen ja/tai poikkeuksellisiin kuluihin tämä on viimeinen mahdollisuus hakea rahoitusta. Jatkoajalla lisärahoitusta osallisuustukeen tai poikkeuksellisiin kuluihin ei voi enää hakea.

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa, minkä jälkeen tallenteen linkin saa pyytämällä osoitteesta erasmus.yleissivistava [at] oph.fi (erasmus[dot]yleissivistava[at]oph[dot]fi)

Date and place

7.9.2022 15.00 – 16.00

Attachments