Erasmus+ loppuraportti KA121-SCH-hankkeille 13.9.2023

Koulutus Webinaari Akkreditointi Esiopetus Lukiokoulutus Perusopetus Taiteen perusopetus Varhaiskasvatus Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle

Webinaari 13.9. klo 15-16 on tarkoitettu hyväksytyille Erasmus+ yleissivistävän koulutuksen akkreditoiduille KA121-SCH-liikkuvuushankkeille. Loppuraportti tehdään Erasmus+ Beneficiary Module -alustalla.

Loppuraporttia varten hankkeen on pitänyt merkitä jokainen liikkuvuusjakso Erasmus+ Beneficiary Module -alustalle, ja niistä on vastaaotettu osallistujaraportit. Osallistujaraportin vastaukset voi kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Jokaisen yksilöliikkuvuuteen osallistujan pitää siis täydentää osallistujaraportti, ryhmäliikkuvuuden osalta osallistujaraportin täydentää mukana ollut opettaja.

Pääasiassa osallistujaraporttien perusteella hanke tekee loppuraportin, joka on englanninkielinen mutta vastaukset avokysymyksiin voi kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Loppuraportti tehdään kahden kuukauden kuluessa hankkeen päättymisestä.

Tilaisuuteen ei ole ilmoittautumista. Tilaisuuden tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa, minkä jälkeen tallenteen linkin saa pyytämällä osoitteesta erasmus.yleissivistava [at] oph.fi (erasmus[dot]yleissivistava[at]oph[dot]fi)