Vaikuttavaa hankeviestintää -koulutus

Infotilaisuus Webinaari Kansainvälistyminen EPALE Erasmus+ Erasmus+ aikuiskoulutukselle Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle Erasmus+ korkeakoulutukselle Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle eTwinning

Teet Erasmus+ -hankkeessa tärkeää työtä, josta kannattaa ja pitää kertoa muillekin! Jokainen hanke vaikuttaa yksilötasolla, oppilaitoksissa, työelämässä tai alueellisesti. Siksi hankkeen kokemuksista ja tuloksista on tärkeää kertoa ulospäin.

Tule kuulemaan, miten suunnittelet hankkeesi viestintää ja saat sen osaksi hanketyön arkea. Saat myös vinkkejä siihen, miten vaikuttavuuden huomioiminen tukee hankeviestintää. 

Mitä: Vaikuttavuus- ja viestintäkoulutus
Kenelle: Kaikille aloittaville Erasmus+ KA1- ja KA2-hankkeille

Ohjelma:

Klo 14.00-15.00 Aloittaville Erasmus+ -hankkeille yhteinen vaikuttavuus- ja viestintäkoulutus

Klo 15.00-15.30 Tietoa eTwinning- ja EPALE-verkkoalustoista viestinnän tukena (erilliset rinnakkaisryhmät)

  • eTwinning on helppoa ja hauskaa kansainvälisyyttä perusopetuksessa ja toisella asteella. Monikansallisessa luokkahuoneessa oppilaat voivat osallistua aktiivisesti erilaisiin projekteihin. eTwinningistä löytyy myös yhteistyöympäristö, johon voi tallentaa hankkeessa tuotettuja materiaaleja ja jota voi käyttää verkkoneuvotteluihin. 
  • EPALE on monikielinen ja avoin aikuisoppimisen verkkofoorumi, joka mahdollistaa hyvien käytäntöjen jakamisen ja verkostoitumisen sekä vuoropuhelun aikuisoppimisen ammattilaisten kesken. EPALE toimii aikuiskoulutushankkeiden viestinnän tukena koko hankkeen elinkaaren ajan. 
Liity webinaariin tästä

Date and place

6.10.2023 14.00 – 15.30