Ilmasto, luontokato, kestävä kehitys – Mitä kestävyyskasvatus ja kestävyysosaaminen on ja miten niitä kannattaa lähestyä koulussa? Kuuntele uusin podcast-jaksomme.
Intohimona oppiminen podcastin jakson kuvituskuva.

Miten kasvattaa lapsia kohti kestävämpää tulevaisuutta? Kestävyyskasvatus on voimakkaasti osa opetussuunnitelmaa ja koulujen arkea, mutta miten sitä kannattaisi kouluissa lähestyä? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Intohimona oppiminen! -podcastin kestävyyskaudella.

Ilmasto, luontokato, kestävä kehitys – Mitä kestävyyskasvatus ja kestävyysosaaminen on ja miten niitä kannattaa lähestyä koulussa? Kauden ensimmäisessä jaksossa tämän kysymyksen äärellä keskustelevat Opetushallituksen kestävyyskasvatuksen asiantuntija Helena Suomela ja yliopistolehtori Essi Aarnio-Linnanvuori. Opettajat Karri Kolehmainen ja Noora Sallinen kertovat omista kokemuksistaan kestävyysteemoista koulupäivän arjessa.

Intohimona oppiminen -podcast tarjoaa tietoa, tukea ja inspiraatiota koulutusalan ammattilaisille. Opetushallituksen podcastissa käydään läpi peruskoulutuksen kannalta tärkeimpiä kestävyysteemoja ja annetaan käytännön vinkkejä opetustyön tueksi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa. Keskusteluja luotsaa OPH:n asiantuntija Helena Suomela.

 Jakso löytyy alla olevan linkin lisäksi myös Spotify-palvelusta ja Applen podcasteista.