Opetushallitus ja Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMO yhdistyivät vuoden 2017 alusta uudeksi virastoksi, jonka nimi on Opetushallitus. Uuden viraston verkkosivut uudistuvat vasta nyt. Ensin julkaisemme betaversion sivustosta.

Julkinen beta auttaa meitä kehittämään sivustoa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toivomme saavamme paljon palautetta. Tehdään tästä yhdessä paremmin palveleva verkkosivusto!

Mikä on beta?

Beta on uuden verkkopalvelun kehitysversio, joka ei ole vielä aivan valmis. Julkinen palvelu helpottaa kehittämistyötä ja on siksi tärkeä asiakaslähtöisen kehittämisen työkalu. Sivusto kehittyy ja sisällön määrä kasvaa kevään 2019 aikana. Käyttäjäkokemuksen ja -palautteen avulla saamme arvokasta tietoa siitä, mikä sivustolla toimii ja mitä pitäisi vielä kehittää.

Vastaa kyselyyn tästä linkistä

Voinko edelleen käyttää vanhaa sivustoa?

Kyllä voit. Vanhat sivustot Oph.fi, Cimo.fi ja Edu.fi ovat edelleen olemassa. Löydät tämän sivun alaosasta linkit niihin.

Onko betaversion sisältö oikeaa?

Betaversion sisältö on oikeaa ja ajantasaista. Sisältöä täydennetään koko ajan. Vähitellen vanhojen Oph.fi-, Cimo.fi ja Edu.fi -sivustojen olennainen tieto siirtyy tähän palveluun kevään 2019 kuluessa. Kaipaamme palautetta myös siitä, mikä vanhojen sivustojen sisällöstä on käyttäjille arvokasta ja säilyttämisen arvoista.

Beta.oph.fi- sivuston sisältö on jaoteltu sivuille aiheen tai teeman mukaan perinteisen puurakenteen sijasta. Hakutoiminnolla voit etsiä ja suodattaa sisältöä.

Kuinka voin antaa palautetta?

Palautetta voi lähettää vastaamalla tämän sivun lopusta löytyvään kyselyyn.

Kuinka kauan betaversio on auki?

Kehitämme sivustoa koko kevään 2019, kunnes se on mielestämme kyllin valmis julkaistavaksi. Tarkempaa päivämäärää on mahdotonta vielä sanoa. Tavoitteena on luopua vanhoista sivustoista kesän 2019 aikana.