Palveluesittely: NäppisTaituri

Blogi
MPASSid Digitaalisuus

“NäppisTaituri on kouluille suunnattu opetusohjelma näppäintaitojen opetteluun. NäppisTaiturilla opetellaan kirjainten sijainti näppäimistöllä kymmensormitekniikkaa hyödyntäen. Ohjelma soveltuu eri ikäisille lapsista aikuisiin. Nuorimmille lapsille ohjelma tarjoaa pelimäisiä harjoituksia, joiden avulla näppäimistö ja kirjoittamiseen tarvittava motoriikka tulee nopeasti tutuksi.”

“Ohjelman eri kurssit keskittyvät eri osa-alueisiin: peruskursseilla opetellaan kirjoittamisen pohjalla käytettävä kymmensormitekniikka, ja taitoja syvennetään lisäkursseilla. NäppisTaiturilla opitaan kirjainten lisäksi erikoismerkit, numerot ja vielä erillinen kurssi, jonka avulla voi treenata kirjoitusnopeutta.”

“MPASSid-verkostoon taisimme liittyä jo 2016, kun MPASSid oli vielä kehitysvaiheessa. Koska asiakkaamme ovat pääosin kouluja, jotka käyttävät MPASSid:tä, meille oli tärkeää päästä mukaan verkostoon. Tällä hetkellä asiakkaanamme on isojakin kuntia ja kaupunkeja, joille MPASSid:n käyttö helpottaa myös NäppisTaiturin käyttöä. Suuria oppilasmääriä käsitellessä MPASSid:n tuoma helppous vähentää ylläpitäjien taakkaa, kun oppilaita ei tarvitse tuoda ohjelmaan erikseen yksi kerrallaan eikä keksiä heille uusia käyttäjätunnuksia.”

“Olemme olleet tyytyväisiä MPASSid:n toimivuuteen, ja olemme saaneet mahdolliset ongelmatilanteet ratkaistua kehitystiimin kanssa hyvää yhteistyötä tekemällä.”