Euroopan nuorisovuosi 2022

Tervetuloa Euroopan nuorison teemavuoteen!

Vuosi 2022 on Euroopan nuorison teemavuosi! Teemavuodella halutaan tunnustaa Euroopan nuorison merkitys paremman – vihreämmän, osallistavamman ja digitaalisemman – tulevaisuuden luomisessa. Euroopan nuorison teemavuosi tarjoaa tilaisuuden astua pandemian jälkeiseen tulevaisuuteen täynnä luottamusta ja toivoa.

Teemavuotta tehdään yhdessä eri puolilla Eurooppaa. Se on tarkoitettu kaikille nuorille ja nuorten parissa toimiville sektorista riippumatta. Suomessa vuoden aikana on luvassa paljon erilaista toimintaa, johon on helppo tulla mukaan. Olemme mukana suurissa nuorisoalan tapahtumissa ja järjestämme nuorten ja päättäjien välisiä dialogitapahtumia eri puolilla Suomea. Tuomme nuorten ääntä esiin sosiaalisessa mediassa ja tulemme tarjoamaan nuorille mahdollisuuden toteuttaa myös omia projekteja. Vuosi huipentuu Euroopan nuorisovuoden Awards – Suomen parhaat osallistajat -kilpailuun, jossa etsitään nimensä mukaisesti Suomen parasta nuorten osallistamisen mallia.

Löydät meidät Instagramista nimellä @euroopan_nuorison_teemavuosi

#EuropeanYearOfYouth #EYY2022

Osallistu
Euroopan nuorisovuoden Awards
Teemavuoden perintöä: Nuorisojärjestöjen teesit päättäjille
Tapahtumatuki
Tapahtumat ja uutiset

Tutustu Suomessa ja Euroopassa järjestettäviin tapahtumiin Euroopan nuorisoportaalin tapahtumakartassa ja lisää oman organisaatiosi tapahtuma

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Anna Peltoniemi, Projektipäällikkö

+358 50 4725484

anna.peltoniemi [at] oph.fi