EDUFI-harjoittelu korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille

Jos opiskelet korkeakoulussa tai olet vastavalmistunut, voit hakea Opetushallituksen kautta työharjoitteluun ulkomaille. EDUFI-harjoittelu tukee opintojasi ja kasvattaa ammattitaitoasi. Saat meiltä myös apurahan harjoitteluasi varten. Hakuaika on kaksi kertaa vuodessa.
Koulutus

Erasmus+ yleissivistävän koulutuksen täydennyskoulutushankkeiden loppuraportinteko neuvonta verkossa

Aika ja paikka:
5.9.2019 13.00–14.00
Tilaisuudessa tarkennetaan hankehallintoon ja rahoitukseen liittyviä yksityiskohtia ja käydään läpi toteutuksen eri vaiheita. Tunnin aikana keskitytään erityisesti Mobility Tool+ -käyttöön.
Koulutus

Erasmus+ yleissivistävän koulutuksen täydennyskoulutushankkeiden Mobility Tool+ neuvontaa verkossa

Aika ja paikka:
19.9.2019 13.00–14.00
Tilaisuudessa tarkennetaan KA101 -hankehallintoon ja rahoitukseen liittyviä yksityiskohtia ja käydään läpi toteutuksen eri vaiheita. Tunnin aikana keskitytään erityisesti Mobility Tool+ -käyttöön.

Jean Monnet -ohjelma

Vuonna 1989 käynnistynyt Jean Monnet on osa Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmaa. Jean Monnet tukee Euroopan unionia koskevaa opetusta ja tutkimusta, ja siihen voivat osallistua korkeakoulut ja korkeakoulutuksen parissa toimivat organisaatiot ja järjestöt pääsääntöisesti kaikkialta maailmasta.

Piilotettu osaaminen

Löydä piilotettu kansainvälinen osaamisesi! Ohjeita ja vinkkejä ulkomailla hankitun kansainvälisen osaamisen hyödyntämiseen.

Löydä kansainvälinen osaamisesi –diasarja

Löydä kansainvälinen osaamisesi -diasarjaa voi hyödyntää opetus- ja ohjaustilanteissa eri koulutusasteilla. Diasarja rakentuu erilaisten pohdinta- ja ryhmätehtävien varaan ja siitä voi valita...
Infotilaisuus

Yleissivistävän koulutuksen kv-tilaisuudet syksy 2019

Aika ja paikka:
1.8.–31.12.2019
Ilmoittautumisaika:
1.7.2019 – 31.12.2019 klo 23:09
Tervetuloa syksyn 2019 Opetushallituksen yleissivistävän koulutuksen kansainvälistymispalveluiden tilaisuuksiin. Tilaisuuksissa pääset kuulemaan uusimmista kansainvälistymismahdollisuuksista sekä saat...

Peruskoulufoorumin #paraskoulu-kiihdyttämö ohjaa ja kannustaa kohti ketterämpää kehittämistä

Kokeilukeskus kutsui #paraskoulu-hankkeet puolen vuoden mittaiseen #paraskoulu-kiihdyttämöön, jossa tavoitteena on auttaa oikean ongelman tunnistamisessa, ketterämmässä kokeilevassa kehittämisessä ja suunnan löytämisessä. Uusia keinoja edistää tasa-arvoista peruskoulua lähtee etsimään kaikkiaan kahdeksan moniammatillista kokeilijatiimiä.
Näytetään 1-10/2139