TFK-ohjelman toisella hakukierroksella rahoituksen sai 30 koulutusyhteistyöhanketta

TFK-ohjelman toinen rahoituskierros ja sen kohdealueet Eteläinen Afrikka, Latinalainen Amerikka, Kiina, Intia, ja Kaakkois-Aasia herättivät laajaa kiinnostusta korkeakouluissa. Opetushallitus myönsi rahoitusta yhteensä 1 816 408 euroa 30 hankkeelle. Yksittäisten hankkeiden saama hanketuki vaihtelee 46 400 ja 72 000 euron välillä ja hankekausi on 1.8.2022-31.12.2024. Suurin osa rahoituksesta oli varattu Eteläisen Afrikan ja Latinalaisen Amerikan hankkeille.

Ennätysmäärä EU-avustusta myönnetty korkeakoulujen eurooppalaiseen liikkuvuuteen Erasmus+ -ohjelmassa

Erasmus+ -ohjelman eurooppalaisen liikkuvuuden (KA131-HED) vuoden 2022 avustus on myönnetty korkeakouluille. Nyt tehty päätös on ehdollinen ja vahvistuu, kun Euroopan komissio myöntää määrärahan...

Miten opiskeluaikaiset kokemukset vaikuttavat henkilökohtaiseen kehitykseen? Osallistu Campus International -kyselyyn!

Campus International -kyselyssä on kysymyksiä taustatiedoista, luonteenpiirteistä, ja käytösmalleista. Kyselyssä pääsee samalla siis oppimaan itsestään. Osallistujat vastaavat kyselyyn kahtena...

#ErasmusDays-tapahtumaa vietetään syksyllä - tule mukaan!

Erasmus+ -ohjelmaa juhliva #ErasmusDays järjestetään tänä vuonna 13.–15. lokakuuta. Kolmipäiväisen tapahtuman tarkoituksena on lisätä tietoa Erasmus+ -ohjelmaan kuuluvista koulutus-, nuoriso- ja liikuntahankkeista. #ErasmusDays kutsuu hankkeissa tai vaihtojaksoilla mukana olleet organisaatiot ja yksityishenkilöt järjestämään kansainvälisen liikkuvuuden ja eurooppalaisuuden sanomaa kantavia tapahtumia. #ErasmusDays odottaa sinua ja organisaatiotasi – tule mukaan!

Jyväskylän Seminaarinmäelle Suomen ensimmäinen Euroopan kulttuuriperintötunnus

Palkinnon perusteluna on, että Seminaarinmäki ilmentää koulujärjestelmän roolia tasa-arvoisen ja demokraattisen yhteiskunnan perustana ja on samalla merkittävä osa koko Euroopan yhteistä historiaa, kulttuuria ja yhdentymistä.

Kohti häirinnästä vapaata urheilua ‒ valmentajien yhteisö kehittää vastuullista valmennusta EU-hankkeessa

Suomen valmentajien yhdistys on mukana eurooppalaisessa yhteistyöhankkeessa, jossa rakennetaan häirintää ehkäiseviä toimintatapoja urheiluvalmennukseen. Eettisyys halutaan juurruttaa syvälle urheilijan ja valmentajan vuorovaikutussuhteeseen, sanoo järjestön toiminnanjohtaja Sari Tuunainen.

Erasmus+ kumppanuushankkeiden ensimmäiseltä hakukierrokselta rahoitetaan 13 korkeakoulutuksen hanketta

Erasmus+ kumppanuushankkeiden kevään 2021 hakukierros oli ensimmäinen uudella ohjelmakaudella 2021-2027. Kumppanuushankkeet ovat jatkoa aiemmalla ohjelmakaudella 2014-2020 rahoitetuille Erasmus+...

Komissio on myöntänyt rahoitusta uuden Erasmus+ -ohjelmakauden Erasmus Mundus -toiminnon hankkeille

Euroopan komissio on myöntänyt rahoitusta Erasmus Mundus -toiminnon hankkeille. Uuden ohjelmakauden myötä toiminnossa myönnettiin rahoitusta kahdelle hanketyypille: Erasmus Mundus -maisteriohjelmiin sekä uuteen Erasmus Mundus -maisteriohjelmien valmisteluun.

Opiskelijavaihtoon aikuisopiskelijana? Seuraa Katariinan kokemuksia Englannista

Katariina Walker on pian 40-vuotias opinto- ja uraohjauksen maisteriopiskelija Itä-Suomen yliopistosta. Toisen opiskeluvuotensa kevätlukukauden hän viettää Erasmus+ -vaihdossa Southamptonin yliopistossa Etelä-Englannissa. Katariina päivittää kuulumisiaan vaihdosta kevään ajan Euroguidancen sivuille.

Komissiolta tukea 47 Erasmus Mundus -yhteisohjelmalle - kuudessa mukana suomalainen korkeakoulu

Komissiolta tukea 47 Erasmus Mundus -yhteisohjelmalle - kuudessa mukana suomalainen korkeakoulu
Näytetään 1-10/247