Suomi luotsaa mielen hyvinvointiin ja digitaaliseen nuorisotyöhön keskittyviä eurooppalaisia nuorisoalan kehittämishankkeita

EU:n nuoriso-ohjelmien uuden ohjelmakauden myötä käynnistyi kaksi Suomen koordinoimaa yhteistyöhanketta. Molempien hankkeiden teemat ovat ajankohtaistakin ajankohtaisempia ja iskevät suoraan pandemia-ajan arkitodellisuuteen. Mutta mitä ovat kansallisten toimistojen yhteistyöhankkeet?

Tutustu vuosina 2014-2020 rahoitettuihin Erasmus+ -hankkeisiin

Kiinnostaisiko sinua tietää, minkä verran Erasmus+ -rahoitusta kuntaasi on tullut? Tai millaisia Erasmus+ -hankkeita alueesi koulut ovat toteuttaneet? Nyt voit tarkastella tällaista tietoa yhdestä paikasta, sillä vuosina 2014-2020 rahoitettujen Erasmus+ -hankkeiden tiedot ja myönnetty rahoitus on koottu Opetushallituksen verkkosivuille.

EU:n nuoriso-ohjelmia tutkimustiedolla kehittävää RAY-verkostoa koordinoidaan nyt Suomesta käsin

Vuoden 2021 alusta eurooppalaisen RAY-tutkimusverkoston koordinointi on tullut osaksi Opetushallituksen tonttia. Vaikka koronatilanne koettelee reilussa vuosikymmenessä kasvanutta verkostoa, tarkoittaa se myös tilausta tutkimustiedolle. Tulevaisuuden visio tutkimuksesta entistä parempien EU:n nuoriso-ohjelmien tueksi on kirkas.

Osallistu #ErasmusDays-tapahtumaan lokakuussa!

Lokakuussa juhlitaan yhdessä Erasmus+ -ohjelmaa! #ErasmusDays järjestetään tänä vuonna 14.ꟷ16.10. Tapahtuma tarjoaa oivan tilaisuuden tehdä kansainvälistä toimintaa näkyväksi sekä paikallisesti että kansainvälisesti!

Euroopan nuorisoviikolla nuoret ottavat tulevaisuuden omiin käsiinsä

24.5.─30.5.2021 järjestettävä perinteinen Euroopan nuorisoviikko nostaa jälleen esiin nuoret, nuorille tärkeät arvot ja yhteiskunnalliset kysymykset sekä nuorten vaikutusmahdollisuudet ympäri Eurooppaa.

Joidenkin Euroopan komission toimeenpanovirasto EACEA:sta haettavien Erasmus+ -ohjelman toimintojen hakuaikoja on pidennetty

Euroopan komissio on 4.5.2021 pidentänyt seuraavien toimeenpanovirasto EACEA:sta haettavien Erasmus+ -ohjelman toimintojen hakuaikoja.
Näytetään 1-6/6