Koronaviruksen vaikutukset Erasmus+ ja Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmiin

Koronaviruksen vaikutukset Erasmus+ -liikkuvuuteen

Visualisoidut tilastotiedot Suomessa tehtävästä kansainvälisestä nuorisotyöstä saatavilla

Kansainvälinen nuorisotyö on saanut oman osionsa nuorisotilastot.fi-sivustolla. Visualisointi kuvastaa kansainväliseen nuorisotyöhön ja nuorisotyön kehittämiseen tarkoitetun EU-rahoituksen jakautumista Suomessa. Sivusto vastaa nuorten parissa toimivien sekä päätöksentekijöiden tiedontarpeisiin.

Henkilökuvassa #kvosaaja: Kansainvälisyyttä rennolla otteella intuitioon luottaen

Elisa Männistö, Ylivieskan kaupungin nuorisopalvelujohtaja, on #kvosaaja-juttusarjamme toinen vieras.

Uusi opas: Kymmenen askelta kansainvälisyyden edistämiseen

Kymmenen askelta kansainvälisyyden edistämiseen on opas nuorten tieto-, neuvonta- ja ohjaustyössä toimiville. Oppaaseen on koottu 10 konkreettista askelta, jotka auttavat ottamaan kansainvälisyyden luontevaksi osaksi omaa työtä.

Euroopan komissio ottaa käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen järjestelmissään

Euroopan komissio ottaa käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen (two-factor authentication 2FA). EU Login -tunnuksen lisäksi tarvitset tunnistautumiseen myös puhelimeen asennettavan EU Login Mobile -sovelluksen.

Euroopan solidaarisuusjoukot etsii lähtövalmennusten järjestäjää

Etsimme 1-2 organisaatiota, freelanceria tai muuta toimijaa, joka ovat kiinnostuneita yhteiskehittämään, testaamaan ja järjestämään Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalveluun liittyviä lähtövalmennuksia.

#kvosaaja 1: Kansainvälistymisen potkurina ovat tarve ja tahto

Jaana Fedotoff, Osaamiskeskus Koordinaatin kehittämispäällikkö, on EU:n nuoriso-ohjelmien #kvosaaja-juttusarjan ensimmäinen vieras. (Uutiskirje 1/2020)

Erasmus+ - ja Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmissa ulkomaanjaksot voi aloittaa virtuaalisesti

Kansainvälinen yhteistyö jatkuu virtuaalisesti. Komission linjauksen mukaan esimerkiksi ulkomaanjaksot voi aloittaa virtuaalisina ja niitä voi jatkaa kohdemaassa sitten, kun tilanne sen sallii. Myös kehittämishankkeiden tapaamisia voi järjestää virtuaalisina.

Euroopan solidaarisuusjoukkojen hankkeissa ilahdutti monimuotoisuus

Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelman 11.2.2020 päättyneellä hakukierroksella tukea myönnettiin 21 hankkeelle yhteensä 687 000 euroa. Erityistä hakekierroksessa oli hankkeiden monimuotoisuus.

Solidaarisuutta koronan aikaan

Korona-aika on vaikuttanut Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyön toteuttamiseen Suomessa. Kriisi on vaatinut paljon eri osapuolilta, mutta samalla solidaarisuus nostaa päätään.
Näytetään 1-10/25