Koronaviruksen vaikutukset Erasmus+ ja Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmiin

Koronaviruksen vaikutukset Erasmus+ -liikkuvuuteen

Visualisoidut tilastotiedot Suomessa tehtävästä kansainvälisestä nuorisotyöstä saatavilla

Kansainvälinen nuorisotyö on saanut oman osionsa nuorisotilastot.fi-sivustolla. Visualisointi kuvastaa kansainväliseen nuorisotyöhön ja nuorisotyön kehittämiseen tarkoitetun EU-rahoituksen jakautumista Suomessa. Sivusto vastaa nuorten parissa toimivien sekä päätöksentekijöiden tiedontarpeisiin.

Henkilökuvassa #kvosaaja: Kansainvälisyyttä rennolla otteella intuitioon luottaen

Elisa Männistö, Ylivieskan kaupungin nuorisopalvelujohtaja, on #kvosaaja-juttusarjamme toinen vieras.

Uusi opas: Kymmenen askelta kansainvälisyyden edistämiseen

Kymmenen askelta kansainvälisyyden edistämiseen on opas nuorten tieto-, neuvonta- ja ohjaustyössä toimiville. Oppaaseen on koottu 10 konkreettista askelta, jotka auttavat ottamaan kansainvälisyyden luontevaksi osaksi omaa työtä.

Euroopan komissio ottaa käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen järjestelmissään

Euroopan komissio ottaa käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen (two-factor authentication 2FA). EU Login -tunnuksen lisäksi tarvitset tunnistautumiseen myös puhelimeen asennettavan EU Login Mobile -sovelluksen.

Euroopan solidaarisuusjoukot etsii lähtövalmennusten järjestäjää

Etsimme 1-2 organisaatiota, freelanceria tai muuta toimijaa, joka ovat kiinnostuneita yhteiskehittämään, testaamaan ja järjestämään Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalveluun liittyviä lähtövalmennuksia.

#kvosaaja 1: Kansainvälistymisen potkurina ovat tarve ja tahto

Jaana Fedotoff, Osaamiskeskus Koordinaatin kehittämispäällikkö, on EU:n nuoriso-ohjelmien #kvosaaja-juttusarjan ensimmäinen vieras. (Uutiskirje 1/2020)

Euroopan solidaarisuusjoukkojen hankkeissa ilahdutti monimuotoisuus

Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelman 11.2.2020 päättyneellä hakukierroksella tukea myönnettiin 21 hankkeelle yhteensä 687 000 euroa. Erityistä hakekierroksessa oli hankkeiden monimuotoisuus.

Solidaarisuutta koronan aikaan

Korona-aika on vaikuttanut Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyön toteuttamiseen Suomessa. Kriisi on vaatinut paljon eri osapuolilta, mutta samalla solidaarisuus nostaa päätään.

HOP Crash Course hyppäsi verkkoon - hyppää sinäkin!

HOP-oppimisympäristö on kehitetty verkkokurssien järjestämiseen EU:n nuoriso-ohjelmien viitekehyksessä.
Näytetään 1-10/19