Seniorit pois paitsiosta! -kuntojalkapallohanke teki senioreista futiskentän tähtiä

Julin tarttui tuumasta toimeen ja ehdotti työnantajansa Laurean eurooppalaisille kumppaneille yhteistä hanketta, jossa ikäihmiset pääsisivät pelaamaan jalkapalloa. Idea otettiin kiinnostuksella...

Erasmus+ Sport -hanke kokosi yhteen kuntodopingin asiantuntijat

A-Klinikkasäätiön Delts-hanke on ollut täynnä oppimiskokemuksia ja innostavaa verkostoitumista. Erasmus+ -hankkeen avulla suomalaisen kuntoilun antidopingtyön koulutusosaaminen on saavuttanut tunnettavuutta Euroopassa.

Hankekokemuksia filmillä: "Together to get there" – yhdessä tekemisen iloa Kaakkurin koulusta

Inspiroivassa Kaakkurin koulun Erasmus+ -hankkeessa korostuu yhteisopettajuus ja yhdessä tekemisen tuoma turva.

Hankekokemuksia filmillä: Kansainvälistä yhteistyötä ja ystävyyttä Uudenkaupungin yhtenäiskoulussa

Uudenkaupungin yhtenäiskoulu koordinoi Erasmus+ "Sharing4Caring" -hanketta, jonka partnerikoulut ovat Espanjasta, Portugalista, Italiasta ja Unkarista.

Globaali futisperhe oppii yhdessä

Suomalainen jalkapallo on ottanut viime vuosina askeleita kohti kansainvälisiä parrasvaloja. Huipennuksena sekä naisten että miesten maajoukkueet pelaavat tulevissa EM-kisoissa, miehet ensimmäistä ja...

Vielä jonakin päivänä Irlannissa – nuorisovaihdon pitkä odotus

Miltä tuntuu, kun korona estää kahdesti nuorisovaihtomatkan Irlannin Corkiin? Pirkanmaalaiset nuoret ovat keksineet, miten otetaan ilo ja oppi irti tästäkin tilanteesta.

Youth Against Drugs ja Kuusamon kaupunki ovat tyytyväisiä nuorisovaihtohankkeen virtuaalitoteutukseen

Erasmus+ -nuorisovaihtohankkeen voi toteuttaa osittain tai kokonaan virtuaalisesti. Tämä koskee jo rahoitettuja nuorisovaihtohankkeita, joiden fyysinen vaihtojakso on peruuntunut koronan takia. YAD Youth Against Drygs ry ja Kuusamon kaupunki kokeilivat nuorisovaihdon virtuaalista toteutusta ja kannustavat muitakin harkitsemaan virtuaalista toteutusvaihtoehtoa.

Yritysvierailijat avaavat kansainvälisen näkökulman kauppatieteen opetukseen

Itä-Suomen yliopiston kauppatieteen laitos alkoi kymmenisen sitten kutsua yritysvierailijoita monipuolistamaan opetusta. Toiminta vakiintui pian ja tuo joka vuosi innostavan lisän opintoihin.

Osaamista kestävän elämäntavan edistämiseen kansainvälisten koulutusten avulla

SKEY:n eli Suomen kestävän elämäntavan yhteisöt ry:n kaksi vuotta kestäneen Erasmus+ -hankkeen tavoitteena oli lisätä kouluttajien osaamista eri puolella Eurooppaa järjestettävien kurssien avulla ja tukea kouluttajaverkoston kehittymistä. Onnistuneet kansainväliset kokemukset ovat saaneet SKEY:n lähtemään mukaan uusiin kansainvälisiin hankkeisiin.

Opiskelijavaihto avaa Euroopan myös perheelliselle

Miikka Kurunlahti ja Vappu Väisänen oppivat Erasmus+ -vaihtojaksojensa aikana, että perheen kanssa pärjää ulkomailla yhtä hyvin kuin kotonakin.
Näytetään 1-10/74