Hyppää pääsisältöön

Erasmus+ liikunnalle ja urheilulle – Sport


Liikuntaa ja urheilua rahoittava Erasmus+ Sport kannustaa liikunta- ja urheiluorganisaatioita eurooppalaiseen yhteistyöhön

Erasmus+ Sport tarjoaa liikunta- ja urheilusektorin toimijoille mahdollisuuksia eurooppalaiseen yhteistyöhön ja toiminnan kehittämiseen. Näiltä sivuilta saat lisätietoja ohjelman tarjoamista mahdollisuuksista. 

Opetushallitus neuvoo sinua Erasmus+ Sport -avustuksen hakemisessa.

Aloitamme vuoden 2023 (maaliskuussa) hakukierrokseen liittyvät webinaarit joulukuussa. Täältä voit tutustua vuoden 2022 hakukierroksen infomateriaaleihin. https://www.oph.fi/fi/tapahtumat/2021/kohti-erasmus-sport-vuoden-2022-hakukierrosta-hakuwebinaarit

Tutustu Erasmus+ Sportiin

alt-text (optional, uses title if not set)

Mitä on Erasmus+ Sport?

Erasmus+ -ohjelman liikunta- ja urheilutoiminto Sport kannustaa urheilu- ja liikuntaorganisaatioita eurooppalaiseen yhteistyöhön. Lue tarkemmin mahdollisuuksista!

alt-text (optional, uses title if not set)

Onnistu Erasmus+ Sport hakuprosessissa

Tutustu ohjeisiin ja vinkkeihin, joiden avulla valmistaudut Erasmus+ Sport -hakuprosessiin. Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin infowebinaareihin.

alt-text (optional, uses title if not set)

#BeActive - Euroopan urheiluviikko

Euroopan urheiluviikko (European week of Sport EWoS) on Euroopan komission aloite urheilun ja liikunnan edistämiseksi kaikkialla Euroopassa. Viikkoa vietetään 23.-30.9.2022 ympäri Eurooppaa.

alt-text (optional, uses title if not set)

Ota yhteyttä Erasmus+ Sport -yhteyspisteeseen

Haluatko lisätietoa Erasmus+ Sport hankkeista? Kaipaatko tukea hankkeen suunnitteluun tai apua rahoituksen hakemiseen? Etsitkö hankekumppaneita? Meiltä saat lisätietoa ohjelmasta sekä apua niin hankkeen suunnitteluun kuin rahoituksen hakemiseen. Järjestämme myös erilaisia tilaisuuksia, joista saat lisätietoa ohjelmasta ja tuetuista hankkeista sekä tukea hakuprosessin eri vaiheisiin.

Millaista rahoitusta on tarjolla?

alt-text (optional, uses title if not set)

Erasmus+ Sport yhteistyöhankkeet

Erasmus+ Sport hankkeen avulla verkostoidut, kehität organisaation osaamista, edistät hyvien käytäntöjen kehittämistä ja jakamista sekä luot uusia menetelmiä ja toimintatapoja liikunta- ja urheilusektorille. Lue tarkemmin mahdollisuuksista.

alt-text (optional, uses title if not set)

Eurooppalaiset liikunta- ja urheilutapahtumat

Elävöitä Erasmus+ Sport tuella liikunta- ja urheilutapahtumaanne.

alt-text (optional, uses title if not set)

Urheilualan kapasiteetin vahvistamishankkeet

Tavoitteena on kansainvälisessä yhteistyössä kehittää liikunta- ja urheiluorganisaatioiden valmiuksia, saavutettavuutta ja kansainvälistymistä. .

Erasmus+ hanketietokanta

Erasmus+ Projects Platform -banneri
Erasmus+ hanketietokanta
Löydä inspiraatiota ja hankekuvauksia euroopanlaajuisesta hanketietokannasta!