EDUFI-harjoittelupaikkoja on tarjolla eri alojen korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille yrityksissä ja paikallisissa organisaatioissa Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Harjoitteluun maksetaan apurahaa 3 kuukauden ajan.

Viime vuosina esivalinnassa on päässyt jatkoon vähintään 50% hakijoista joista monille paikallinen yhteistyökumppanimme on löytänyt sopivan harjoittelupaikan.

Harjoittelujaksot tässä haussa on mahdollista aloittaa aina hakua seuraavana kesänä tai syksynä, tai hakua seuraavan vuoden keväällä. Huomaathan, että harjoitteluihin paikallisissa organisaatioissa on vuosittain vain yksi hakuaika, siis helmikuun hakuaika mikä alkaa yleensä noin helmikuun puolen välin paikkeilla.

Paikallisten yritysten ja organisaatioiden harjoittelupaikat

Yleistä tietoa paikallisten organisaatioiden harjoittelupaikoista löydät vasemmalla olevan linkin alta. Lue se ensin ennen kuin menet tutkimaan yksittäisten maitten tarjoamia harjoittelumahdollisuuksia tarkemmin. Yksityiskohtaista tietoa harjoittelumahdollisuuksista kussakin maassa, löydät siis kunkin maan kohdalta vasemmalla olevien linkkien alta.

Tarkempaa tietoa harjoittelupaikasta tai tarjolla olevista työtehtävistä ei kuitenkaan ole etukäteen saatavilla. Paikalliset yhteistyöorganisaatiomme etsivät hakemusten ja niissä esittämiesi toivomustesi perusteella sopivia harjoittelupaikkoja niille hakijoille, jotka ovat päässeet jatkoon esivalinnassa.

Huomaa kuitenkin, että voit kysyä hakuaikana lisätietoja harjoittelupaikoista suoraan paikallisilta yhteistyökumppaneiltamme Whatsappin kautta. Tämä yhteystieto löytyy kunkin maan hakutietojen kohdalta.