EDUFI-harjoittelupaikkoja on tarjolla eri alojen korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille yrityksissä ja paikallisissa organisaatioissa Venäjällä, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Paikallisten yritysten ja organisaatioiden harjoittelupaikat

Lisätietoa harjoittelumahdollisuuksista löydät kunkin maan kohdalta. Tarkempaa tietoa harjoittelupaikasta tai tarjolla olevista työtehtävistä ei ole etukäteen saatavilla. Paikalliset yhteistyöorganisaatiomme etsivät hakemusten perusteella sopivia harjoittelupaikkoja niille hakijoille, jotka ovat päässeet jatkoon esivalinnassa.

Jos läpäiset esivalinnan, sinulle etsitään kunkin maan mahdollisuuksien mukaan omaan opiskelualaasi ja toiveisiisi mahdollisimman hyvin sopiva harjoittelupaikka. Tässä vaiheessa paikallinen yhteistyöorganisaatiomme on yhteydessä suoraan sinuun. Kun olette päässeet yhteisymmärrykseen sinulle sopivasta paikasta, yhteistyöorganisaatiomme lähettää tarjouksen paikasta meille. Tarjouksen saatuamme lähetämme sen sinulle ja samalla myös harjoittelua koskevat yleiset ohjeet. Maakohtaisen ohjeistuksen ja ohjeistuksen lupa-asioihin liittyen saat paikalliselta yhteistyökumppaniltamme.

Milloin harjoitteluun haetaan?

Harjoitteluun on vuosittain kaksi hakuaikaa, helmikuussa ja syyskuussa. Helmikuussa haetaan harjoitteluun joka alkaa kesäkuun ja joulukuun välillä, syyskuussa haetaan tammikuun ja toukokuun välillä alkavaan harjoitteluun.