EuroPeers on pitkäkestoinen yhteistyöhanke, joka rakentaa yhteisöä EU:n nuoriso-ohjelmiin osallistuneille nuorille ja tarjoaa heille mahdollisuuksia toimia vertaistiedottajina.
Skeittilautoja seinällä kuin tauluja.

EuroPeerit ovat EU:n nuoriso-ohjelmiin osallistuneita nuoria, jotka kannustavat omalla esimerkillään muita nuoria kansainvälisyyteen. Yhteistyöhankkeen tavoitteena on vahvistaa ohjelmien osallisuutta, moninaisuutta ja nuorilähtöisyyttä sekä helpottaa uusien maiden mukaan tuloa EuroPeer-verkostoon.

Yhteistyön tavoitteet:

 1. Lisätä Erasmus+ ja Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmien ja niihin liittyvien eurooppalaisten arvojen näkyvyyttä;
 2. Tavoittaa nuoria, jotka voivat jäädä kansainvälisen toiminnan ulkopuolelle, ja kaataa osallistumisen esteitä;
 3. Tukea kansallista ja rajat ylittävää yhteistyötä, yhteisön rakentamista ja verkostoitumista sekä kehittää EuroPeer-vertaistiedotuksen laatua ja kestävyyttä;
 4. Tukea EuroPeerien henkilökohtaista kasvua ja
 5. Vahvistaa vertaislähtöistä nuorisotiedotusta ja nykyaikaista viestintää.

  EuroPeers and the power of peer-driven and youth friendly communication and youth engagement

  Kesto: 2021–2027
  Osallistuvat kansalliset toimistot: Viro (koordinaattori), Belgia (flaaminkieliset), Belgia (saksankieliset), Alankomaat, Italia, Itävalta, Latvia, Norja, Puola, Ranska, Romania, Saksa ja Suomi

Pitkäkestoiset yhteistyöhankkeet ovat osa Erasmus+ nuorisoalan ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen kansallisten toimistojen välistä strategista kehittämistyötä. Lue lisää ja tutustu muihin hankkeisiin.