Kehy-paikoissa on poikkeuksia EDUFI-harjoittelun yleisiin hakuehtoihin. Tarkemmat tiedot muun muassa opintojen vaiheesta ja vastavalmistuneiden määritelmästä löydät paikkakuvauksista.

Jatkohaku alkaa to 6.10. klo 14.00 ja päättyy to 20.10.2022 klo 16.15 (Suomen aikaa). Voit hakea vain seuraavia kehy-paikkoja: UNFPA Rabat ja UNDP Teheran.

Hakiessasi paikkoja, valitse hakulomakkeelta 'Apply for Programme' ja tämän jälkeen 'Harjoittelupaikat kehy-organisaatioissa'. Valitse listalta ensin se harjoittelupaikka, johon ensisijaisesti haluat hakea. Voit halutessasi valita vielä toisen paikan varalle. Voit valita kaksi paikkaa, vaikka ne olisivat eri järjestöissä, kuten UNOPS ja UNDP.

Kerro motivaatiokirjeessä tai -kirjeissä, jos haet kahta paikkaa, osaamisestasi verraten sitä paikkakuvauksessa toivottuun osaamiseen ja ominaisuuksiin (compentencies). Jos sinut valitaan jatkoon YK:n organisaatioon ja saat kutsun haastatteluun, on hyvä tutustua CBI-haastattelutekniikkaan, josta löytyy lisätietoa YK:n sivustolta: CBI

Linkki sähköiselle hakulomakkeelle ja hakulomakkeen täyttöohjeet: 
EDUFI-harjoittelun hakulomake ja -ohjeet.