Varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen digitaalisen osaamisen verkosto lanseerataan 17.4.2024 Digitalisaatio oppimisen ja hyvinvoinnin tukena -tapahtumassa Aulangolla. Tervetuloa mukaan!
Opettaja ja kolme oppilasta katselevat tabletteja pöydän ympärillä.

Opetushallitus koordinoi digitaalisen osaamisen verkostoa

Opetushallituksen koordinoima varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen sekä vapaan sivistystyön digitaalisen osaamisen verkosto perustetaan varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien toiveesta keväällä 2024. Verkosto kokoaa yhteen kasvatus- ja opetushenkilöstöä digitaalisen osaamisen ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Kutsumme mukaan erityisesti opettajia ja muita pedagogisia asiantuntijoita. Opetushallitus järjestää verkostolle vuosittaisen lähitapaamisen sekä mahdollisuuden jatkuvalle vuoropuhelulle ja tiedonvaihdolle. 

Tule mukaan verkoston perustamiseen! Verkoston jäsenet päättävät verkoston nimen ja voivat vaikuttaa verkoston toimintatapoihin.  

Verkosto lanseerataan Digitalisaatio oppimisen ja hyvinvoinnin tukena -tapahtumassa 17.4.2024. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan! 

Digitalisaatio oppimisen ja hyvinvoinnin tukena | ITK-Konferenssi

Voit pyytää lisätietoa verkostosta ja ilmoittautua verkoston toiminnan kehittämiseen jättämällä yhteystietosi

Lisätietoa: opetusneuvos Päivi Leppänen, etunimi.sukunimi [at] oph.fi (etunimi[dot]sukunimi[at]oph[dot]fi) 


Päivitetty