Hyppää pääsisältöön

Kokemuksia Erasmus+ korkeakoulutukselle -ohjelmasta


Mitä kaikkea Erasmus+ korkeakoulutukselle -ohjelma osallistujilleen tarjoaa? Tästä osiosta löydät ohjelmaan eri tavoin osallistuneiden kokemuksia.

Yrittäjät jakavat tuoreinta pelialan osaamista Kajaanissa

Erasmus+ -opettajavaihtoon voi osallistua myös yritysten työntekijöitä. Kajaanin ammattikorkeakoulussa on saatu hyviä kokemuksia ulkomaalaisten peliyrittäjien pitämistä intensiivikursseista.

Perheen kanssa vaihtoon

Perheellisillä opiskelijoilla saattaa olla korkea kynnys lähteä vaihtoon, koska rahan riittäminen ja muut käytännön asiat huolettavat. Miikka Kurunlahti ja Vappu Väisänen huomasivat, että perheellinen pärjää siinä missä muutkin.

Tuoreet maisterit saivat Erasmus+ -harjoittelusta vauhtia työuralle

Turun yliopistosta valmistuneet Silvia ja Teemu selkeyttivät tulevaisuuden suunnitelmiaan Erasmus+ -harjoittelussa Italiassa. "Harjoittelu avaa paljon sellaisia mahdollisuuksia, joita ei Suomessa pysymällä saisi", sanoo Teemu.

Erasmus on juuri sitä, mitä itse siitä teet

Kaarlen yliopistossa Prahassa suomea opiskeleva Zuzana Vorliková oli Erasmus+ -vaihdossa Tampereen yliopistossa. "Minulle oli itsestään selvää, että eräänä päivänä lähden suuntaan, jossa opiskelemaani kieltä puhutaan."