Luova Eurooppa 2021-2027

EU:n Luova Eurooppa tukee av-alan, kulttuurin ja luovien alojen eurooppalaista yhteistyötä — tervetuloa tutustumaan sen mahdollisuuksiin!

Luova Eurooppa (2021-2027) on EU:n rahoitusohjelma, joka tarjoaa kulttuurin, luovien alojen ja audiovisuaalisen alan organisaatioille ja ammattilaisille mahdollisuuksia eurooppalaiseen yhteistyöhön ja toiminnan kehittämiseen. Ohjelman budjetti seitsemälle vuodelle on 2,4 miljardia euroa.

Ohjelmassa on kolme osiota — Kulttuurin ja Median alaohjelmat sekä monialainen toimintalinja — joista näiden alojen ja uutismedian toimijat voivat hakea rahoitusta vuosittaisilla hakukierroksilla. Löydät niistä lisätietoja alla olevien linkkien takaa.

 

Kulttuuri
Media
Monialainen
Mikä on EU:n Luova Eurooppa -ohjelman merkitys suomalaisille kulttuurin, luovien alojen ja av-alan toimijoille? Tutustu suomalaisten osallistujien kokemuksiin Luovan Euroopan Kulttuurin ja Median alaohjelmista!
Rahoitusta haetaan Funding & Tenders -portaalissa
Luova Eurooppa -ohjelman rahoitusta haetaan keskitetysti useiden EU-ohjelmien yhteisessä Funding & Tender Opportunities -portaalissa. Portaalista löydät kulloinkin avoinna olevat rahoitushaut.
Mitä on jo rahoitettu?
Inspiroidu jo tukea saaneista hankkeista ja tutustu niiden tekijöihin Euroopan komission hanketietokannassa.