Kulttuurin alaohjelma

Kulttuuri
alt-text (optional, uses title if not set)

Kulttuurialalle ja luoville aloille suunnattu kulttuurin alaohjelma tukee mm. eurooppalaisia yhteistyöhankkeita sekä eurooppalaisia verkostoja ja foorumeita.

Opetushallitus toimii Kulttuurin alaohjelman suomalaisena yhteyspisteenä. Saat lisätietoa ohjelman tukimuodoista sivuiltamme ja ohjelman asiantuntijat kertovat mielellään lisää mahdollisuuksista!

Siirry Kulttuurin alaohjelman sivuille

www.oph.fi

Täältä löydät lisätietoja Kulttuurin alaohjelmasta ja sen avoimista rahoitushauista.

Median alaohjelma

Media
alt-text (optional, uses title if not set)

Median alaohjelma on suunnattu audiovisuaaliselle alalle. Tukea myönnetään elokuva- ja tv-alalle, levittäjille, festivaaleille, peliteollisuudelle ja koulutukseen.

Median alaohjelman yhteyspiste toimii Suomen elokuvasäätiössä. Verkkosivuilta ja ohjelman asiantuntijoilta saat lisätietoa ja neuvoja tukien hakemiseen.

Siirry Median alaohjelman sivuille

www.mediadesk.fi

Täältä löydät lisätietoja Median alaohjelmasta ja sen avoimista rahoitushauista.

Monialainen toimintalinja

Monialainen
alt-text (optional, uses title if not set)

Tutustu monialaisen toimintalinjan mahdollisuuksiin

Monialainen toimintalinja tukee mm. eri alojen välisiä innovatiivisia hankkeita sekä uutismediaa. Tältä sivulta saat lisätietoja Monialaisen toimintalinjan mahdollisuuksista ja avoimista rahoitushauista.

Creative Innovation Lab -hankkeet

Creative Innovation Lab -hankkeiden tavoitteena on lisätä kulttuurin ja audiovisuaalisen alan yhteistyötä sekä yhteiskunnallista hyötyä uusien digitaalisten mahdollisuuksien avulla.

Tuki uutismedialle

Uutismedialle myönnetään tukea journalismin ja siihen liittyvän liiketoiminnan kehittämiseen sekä medialukutaidon, tiedotusvälineiden moniarvoisuuden ja sananvapauden edistämiseen.

Mikä on EU:n Luova Eurooppa -ohjelman merkitys suomalaisille kulttuurin, luovien alojen ja av-alan toimijoille? Tutustu suomalaisten osallistujien kokemuksiin Luovan Euroopan Kulttuurin ja Median alaohjelmista!
Rahoitusta haetaan Funding & Tenders -portaalissa
Luova Eurooppa -ohjelman rahoitusta haetaan keskitetysti useiden EU-ohjelmien yhteisessä Funding & Tender Opportunities -portaalissa. Portaalista löydät kulloinkin avoinna olevat rahoitushaut.
Mitä on jo rahoitettu?
Inspiroidu jo tukea saaneista hankkeista ja tutustu niiden tekijöihin Euroopan komission hanketietokannassa.