Hyppää pääsisältöön

Kulttuurin alaohjelma

Kulttuuri
alt-text (optional, uses title if not set)

Kulttuurialalle ja luoville aloille suunnattu kulttuurin alaohjelma tukee mm. eurooppalaisia yhteistyöhankkeita sekä eurooppalaisia verkostoja ja foorumeita.

Opetushallitus toimii Kulttuurin alaohjelman suomalaisena yhteyspisteenä. Saat lisätietoa ohjelman tukimuodoista sivuiltamme ja ohjelman asiantuntijat kertovat mielellään lisää mahdollisuuksista!

Median alaohjelma

Media
alt-text (optional, uses title if not set)

Median alaohjelma on suunnattu audiovisuaaliselle alalle. Tukea myönnetään elokuva- ja tv-alalle, levittäjille, festivaaleille, peliteollisuudelle ja koulutukseen.

Median alaohjelman yhteyspiste toimii Suomen elokuvasäätiössä. Verkkosivuilta ja ohjelman asiantuntijoilta saat lisätietoa ja neuvoja tukien hakemiseen.

Monialainen toimintalinja

Monialainen
alt-text (optional, uses title if not set)

Monialainen toimintalinja tukee mm. eri alojen välisiä innovatiivisia hankkeita sekä uutismediaa. Päivitämme tietoja sen tarkemmista sisällöistä ja avautuvista hakukierroksista tälle sivulle sitä mukaa, kun niitä julkaistaan.

Creative Innovation Lab -hankkeiden tavoitteena on lisätä kulttuurin ja audiovisuaalisen alan yhteistyötä sekä yhteiskunnallista hyötyä uusien digitaalisten mahdollisuuksien avulla.

Uutismedialle myönnetään tukea journalismin ja siihen liittyvän liiketoiminnan sekä medialukutaidon, tiedotusvälineiden moniarvoisuuden ja sananvapauden edistämiseen.

Rahoitusta haetaan Funding & Tenders -portaalissa
Luova Eurooppa -ohjelman rahoitusta haetaan keskitetysti useiden EU-ohjelmien yhteisessä Funding & Tender Opportunities -portaalissa. Portaalista löydät kulloinkin avoinna olevat rahoitushaut.
Mitä on jo rahoitettu?
Inspiroidu jo tukea saaneista hankkeista ja tutustu niiden tekijöihin Euroopan komission hanketietokannassa.