Hyppää pääsisältöön
Maailman suurin vanhempainilta

Maailman suurin vanhempainilta livelähetyksenä 12.11.2019 klo 18-19.30 - teemana viisaampi viestintä

Vanhempien ja huoltajien rooli lastensa koulunkäynnissä on tärkeä. Haluaisitko sinä vanhempana olla aktiivisemmin mukana lapsesi koulupäivässä?

Illan aikana on luvassa keskustelunavauksia ja tarinoita siitä, miten vanhemmat voivat tukea omaa lastaan paremmin koulunkäynnissä. Vanhempainillan teemana on tänä vuonna viisaampi viestintä. Miten kannustetaan, innostetaan ja ohjataan rakentavaan vuorovaikutukseen? Aiheesta käytävän valtakunnallisen verkkodialogin avulla haluamme sitouttaa ja innostaa kaikki Suomen vanhemmat mukaan koulun ja sitä ympäröivän maailman muutokseen sekä vahvistaa vanhempien osallisuutta.

Tervetuloa mukaan! #maailmansuurinvanhempainilta

Tapahtumaa koordinoi Opetushallitus. Tapahtumaa järjestävät kanssamme opetus- ja kulttuuriministeriö, Suomen Vanhempainliitto ry, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ja  Suomen Kuntaliitto ry, Ylen Uutisluokka ja Kannustusryhmä.

Tule mukaan

Huoltaja, näin voit osallistua

1. Osallistu oman koulusi järjestämään tilaisuuteen tai seuraa livelähetystä verkossa 12.11. klo 18-19.30.
2. Liity mukaan Maailman suurimman vanhempainillan verkkokeskusteluun.

Miten koulu voi valmistua iltaa varten?

1. Tapahtuma lähetetään livelähetyksenä klo.18-19.30. Ilmoita koulusi mukaan!
2.Tapahtumaa varten koulujen tarvitsee siis varata vain verkkoyhteydellä varustettu tila ja kutsua oman koulun vanhemmat paikalle.
3.Verkkolähetys alkaa klo.17.45 ja itse ohjelma suorana klo 18. Illan juontaa vanhempainliiton toiminnanjohtaja Ulla Siimes.
4.Tilaisuus sisältää videomateriaalia sekä ohjattua keskustelua. Keskustelua varten koulun tilan olisi hyvä mahdollistaa pienryhmäkeskustelut 2-3 hengen ryhmissä.
5.Tilaisuuden aikana vanhempien toivotaan osallistuvan aktiivisesti verkkokeskusteluun: Maailman suurimman vanhempainillan verkkokeskusteluun.

Koulujen ilmoittautuminen on nyt avattu!

Materiaalit

Vuoden 2019 vanhempainillan videot (tulossa)

Iltaa varten videoita ei tarvitse ladata vaan ne tulevat automaattisesti osana suoraa lähetystä. Videot on julkaistu niitä kouluja varten, jotka haluavat hyödyntää videomateriaalia muulloin kuin tapahtuman ajankohtana.

Maailman suurimman vanhempainillan yhteistyössä