Toinen jakso pureutuu johtamisen kysymyksiin. Millaista on johtaa koulua vuonna 2020? Millaista johtajuutta tarvitaan? Mitä mahdollisuuksia yhteisjohtaminen tuo?

Koulun ja oppimisen johtamisesta sekä johtamisen merkityksestä hyvinvoinnin edistäjänä Pia Kola-Torvisen kanssa keskustelee rehtori Vesa Äyräs. Vesa Äyräs työskentelee rehtorina yhtenäiskoulussa Espoossa ja podcastin juontaja Pia-Kola Torvinen on toiminut viime vuodet johtamisen kehittämistehtävissä.

Tasa-arvoa vahvistavat esimerkiksi oppilaiden yhdenvertaiset mahdollisuudet kertoa omista ajatuksista ja ideoista koulussa. Kuuntele miten tämä toteutuu Vera Äyräksen johtamassa koulussa. 

Kuuntele toinen jakso Johtaminen muuttuvassa toimintaympäristössä Spotifyissa, jos sinulla on jo tili. Tai kuuntele jakso Spotifyissa ilman kirjautumista tästä. Se löytyy myös Applen podcasteista. Uusi jakso ilmestyy noin kahden viikon välein. Tulevissa jaksoissa vierailee lisää koulutuksen parissa työskenteleviä johtajia, opettajia ja kokeilijoita.

Intohimona oppiminen! – podcast-sarjan ytimessä ovat kysymykset yhdenvertaisista mahdollisuuksista oppia – miten huolehdimme siitä, että jokaisella oppilaalla on hyvät mahdollisuudet oppia ja löytää omat vahvuutensa? Intohimona oppiminen -podcast tarjoaa tietoa, tukea ja inspiraatiota koulutusalan ammattilaisille.