DOM 2

DOM 2 on suunnattu venäjän alkeet jo taitaville alakoululaisille, jotka opiskelevat venäjää A1- tai A2 -kielenä.

Opiskelu kannattaa aloittaa harjoituskirjan ja verkkotehtävien kertausosiosta. Kirja jakautuu 11 teemaan, joissa jo tutuksi tullut Pietarissa asuva Suomisen perhe tutustuttaa venäjän kielen käyttöön erilaisissa arkitilanteissa.

Kirjasarjaan kuuluu runsaasti tehtäviä sekä harjoituskirjassa että verkkomateriaalissa. Niin ollen kirjaa voi käyttää erilaisilla tuntimäärillä.

Pyrimme ohjaamaan oppilaita oman kielitaitonsa arviointiin, itsenäiseen tiedonhakuun ja kielen muotojen monipuoliseen tutkailuun sekä kielten väliseen vertailuun. Mukana on monilukutaitoa kehittäviä tekstejä, kuten sarjakuvia, päiväkirjatekstiä, runoja ja lauluja. Tehtävissä harjoitetaan paljon myös puhetta.

Sarjan toinen osa sisältää teksti- ja harjoituskirjan, vuorovaikutteisia verkkotehtäviä, kuunteluharjoituksia sekä opettajan oppaan, jossa on tulostettavia lisätehtäviä ja muuta lisämateriaalia, muun muassa ideoita oppitunneille ja opetuksen piristeeksi.

Käytettävissäsi on venäjän kielen opetusmateriaali, jossa on paljon valinnanvaraa oppilasryhmän tarpeiden mukaan.

Oppilaan digiharjoitusten osoite, jonka voi antaa myös oppilaille ja vanhemmille, on:

DOM 2 oppimateriaaliin liittyvät maksuttomat digiharjoitukset ovat käytettävissä 31.12.2024 saakka. Sen jälkeen teknisesti vanhentuneet digiharjoitukset poistetaan käytöstä.

OPH Oppimateriaalit tuottaa tilalle vastaavat maksulliset digiharjoitukset. Tarkemmat tiedot päivittyvät tälle sivulle.

 

Dom 2 kansi