Juhlaosio

Tässä hakusanoja, joiden avulla löydätte videoklippejä ja lisää tietoa espanjalaisista juhlapyhistä.

Lotería de Navidad: Joulun ajan lottoarvonnasta löytyy videoita haulla Loteria de Navidad El Gordo. Oikeat numerot lauletaan suorassa tv-lähetyksessä ja ovat siksi erikoista katseltavaa.

El belén navideño: Erilaisia seimiä löytyy esim. hakusanoilla belén, belén vivo tai jos haluatte ihmetellä katalonialaisia erikoisia figuureja, niin niitä löytyy hakusanalla caganer.

Nochevieja y Año Nuevo: Espanjassa uuden vuoden tv-lähetys lähetetään Puerta del Sol -aukiolta ja siitä löytyy videoita Puerta del Sol -hakusanalla. Erikoisin perinne on varmasti rypäleiden syöminen joka kellonlyömällä ja siitä löytyy materiaalia hakusanoilla uvas nochevieja.

El día de reyes: Loppiaisen vietossa eniten viehättää loppiaisaaton Cabalgata de reyes -kulkue, josta löytyy aina videoita. Kulkueita on joka kaupungissa ja isoissa kaupungeissa ne kestävät tuntikausia ja mukaan mahtuu yhtä hyvin uskonnollisia hahmoja kuin Star wars -hahmoja. Hahmot heittävät tuhansia kiloja karkkeja, joita lapset poimivat kadun varrelta.

La semana santa: Näyttävistä uskonnollisista pääsiäiskulkueista löytyy materiaalia ja videoita haulla cofradía semana santa.