2. Leipomo ja konditoria
Videot
Annostelijakoneita
Erityyppisten leivonnaisten valmistaminen
Taikinan kaulaaminen
Taikinan paloitteleminen ja uuninousu
Syventävää tietoa ja harjoituksia
Erilaiset marengit ja niiden käyttötapoja (pdf, 163.86 KB)
Erityisruokavaliot leivonnassa (pdf, 613.18 KB)
Jälkiruokien valmistus osana kondiittorin työtä (pdf, 140.08 KB)
Suolapitoisuuden laskeminen (pdf, 31.71 KB)
Suomalainen leipäkulttuuri ja alueelliset erot (pdf, 625.12 KB)
Vehnäesitaikinoilla leipominen (pdf, 168.16 KB)
Vetopohjan valmistus ja käyttö (pdf, 170.38 KB)
Viinereiden taittelumalleja (pdf, 525.28 KB)
Yleisimmät ongelmatilanteet ja niihin johtaneet syyt (pdf, 35.9 KB)