Unelmointi

Unelmat ovat asioita, joista haaveilemme. Mitä toivon? Mitä haluaisin? Unelmat tekevät elämästä innostavaa ja antavat elämälle merkitystä.

Unelmointi ei ole haihattelua, vaan omien tarpeiden kuuntelemista. Kaikilla on oikeus unelmiin. Ne ovat tärkeä osa elämäämme. Ilman unelmia et voi saavuttaa mitään.

Jokaisen kannattaa välillä haaveilla asioista, jotka ovat itselle tärkeitä. Haaveet voivat olla suuria tai pieniä. Unelmien toteuttaminen voi antaa elämälle uuden suunnan. Pyri siis kohti unelmiasi.

Unelmointi vaatii aikaa ja rauhoittumista. Unelmille ja ajatuksille pitää antaa tilaa, eikä niitä pidä vaientaa. Unelmointi voi olla vaikeaa, jos on uupunut tai masentunut.

Sinulla voi olla tunne, että elämästäsi puuttuu jotakin. Et vain oikein tiedä, mitä se voisi olla. Silloin unelmointiin voi pyytää apua kaverilta tai perheenjäseneltä.

Monet unelmoivat kuitenkin mieluummin yksin eivätkä kerro alkuvaiheessa haaveistaan muille. He saattavat pelätä, että toisten suhtautuminen latistaa heidän unelmansa ja estää unelmoinnin. Tavallisesti unelmointiin suhtaudutaan kuitenkin kannustavasti.

Sinun on myös hyvä miettiä, miten voisit saavuttaa unelmasi. Monet unelmat voi saavuttaa yrittämällä ja harjoittelemalla uusia taitoja. Mieti siis, mitkä asiat tekevät unelmien toteutumisen mahdolliseksi.

Mitkä asiat ovat esteenä unelmieni saavuttamiselle? Miten voisin poistaa esteitä unelmieni tieltä? Mitä tarvitaan, että unelmani toteutuvat? Kuka voisi auttaa minua unelmieni toteuttamisessa? Mitä minun täytyy tehdä itse?