Blogit

Moi! Mä oon Noora, 14 vuotta. Tykkään laulaa ja ottaa kuvia kavereista. Mulla on kaksi kissaa. Kirjoitan tänne kaikesta mahdollisesta, mikä kiinnostaa ja ÄRSYTTÄÄ mua! Follow me:-D

Sinä päätät6

Blogeja voi kirjoittaa kaikenlaisista asioista. Niinpä niitä myös kirjoitetaan kaikenlaisista asioista: muodista, eläimistä, jalkapallosta, valokuvauksesta, tanssista, julkkiksista, matkailusta... tai näistä kaikista samalla kertaa.
Mummosi tai luokkakaverisi voivat seurata blogiasi, kun olet lomalla. Tai ehkäpä haluat tulla kuuluisaksi ja ansaita rahaa bloggaamalla? Blogia pidetään myös ihan muusta syystä. Jotkut vakavasti sairastuneet kirjoittavat elämästään sairauden kanssa ja antavat neuvoja samassa tilanteessa oleville. Osalla bloggaajista on paljon lukijoita, mutta useimpia blogeja lukee vain muutama ihminen. Kuuluisat bloggaajat voivat saada rahaa ja tuotteita yrityksiltä, jotka haluavat saada mainosta tuotteilleen.

Blogia voi lukea jokainen netinkäyttäjä, mikä voi tuntua myös hieman pelottavalta. Blogista voi saada ikävää palautetta. Kuka tahansa voi kopioida siinä olevia tekstejä, kuvia tai videoita ja muuttaa niitä aivan toisenlaisiksi.

Bloggaamisesta ja blogeista voi oppia monenlaista. Mieti kuitenkin tarkkaan ennen kuin klikkaat julkaisupainiketta.