Verkkonuorisotalo, jossa on joka viikko (ma, ke ja pe) tavattavissa nuorisotyöntekijöitä, joiden kanssa voi keskustella myös kahden kesken. Lisäksi voit jutella myös muiden nuorten kanssa. Netari löytyy Habbosta, IRC-Galleriasta ja Demistä. Netaria ylläpitää Pelastakaa Lapset ry.
Nettikiusaaminen
"Kuulitko jo rinnakkaisluokan Mariasta? Katso, mitä se teki viikonloppuna bileissä!" Lähetetään video edelleen... "Kuulitko jo rinnakkaisluokan Mariasta? Oli aika pihalla. Katso, mitä se teki viikonloppuna bileissä!"

Mieti vähän...
Netin ja kännyköiden välityksellä huhut leviävät kuin tauti. Voi hyvin olla, että Maria kuvasi itsestään videon humalassa ja lähetti sen parhaalle kaverilleen, mutta kenellä on vastuu siitä, että video leviää kaikkien nähtäväksi? Onko oikein lähettää eteenpäin video, jossa joku esiintyy huonossa valossa? Kuka kirjoitti ensimmäiseksi ikävän kommentin? Voisiko olla, että Marian video oli alun perin viaton vitsi, joka riistäytyi käsistä?
Mahdoton pysäyttää
Kun huhu on lähtenyt liikkeelle, sitä on vaikea pysäyttää. Kun video on lähetetty, sitä ei saa takaisin.
Netti ja matkapuhelimet tekevät maailman pienemmäksi ja sosiaalisen piirin suuremmaksi. Voimme viestiä tavoilla, joita aiemmilla sukupolvilla ei ollut käytössä. Valitettavasti niitä voi hyödyntää myös kiusaamiseen. Tutkimusten mukaan netin ja puhelimien välityksellä kiusaaminen on suuri ongelma nuorten keskuudessa.
Opettajaa saatetaan ärsyttää niin, että hän menettää malttinsa luokkahuoneessa, joku oppilaista tallentaa tapahtuman kännykkäkameralla ja lataa videon nettiin. Bileiden päihtynein poika ylipuhutaan strippaamaan kameran edessä. Seuraavana päivänä kuvat ovat kaikkien nähtävissä. Entinen ystävä anastaa hetkeksi Marin henkilöllisyyden ja lähettää kaveriporukalle ilkeän viestin Marin numerosta.
Mieti vähän
Kun istut tietokoneen ääressä tai kävelet kännykkä kädessä, sinä päätät, mitä jaat koko muulle maailmalle. On sinun vastuullasi harkita asiaa, ennen kuin lähetät tai välität eteenpäin tietoja tai väittämiä muista.