Aikuiskoulutuksen Erasmus+ ja Nordplus infotilaisuus hakukierrokselle 2020

Infotilaisuus Kansainvälistyminen Vapaa sivistystyö Aikuiskoulutus Erasmus+ aikuiskoulutukselle Nordplus Aikuiskoulutus

Kaipaatko uutta osaamista työhösi aikuisten oppijoiden parissa?
Miten voisit kehittää opetusta kansainvälisenä yhteistyönä?

Tartu haasteeseen yhdessä eurooppalaisten kollegoiden kanssa!

Opetushallituksen kansainvälistymispalveluiden aikuiskoulutustiimi järjestää yhteistyössä alueellisten tiedottajien kanssa infotilaisuuksia aikuiskoulutuksen kansainvälisistä ohjelmista.

Tilaisuuksissa valotetaan käytännön hanke-esimerkkien kautta sitä, miten kansainvälistä yhteistyötä voi hyödyntää oman osaamisen ja organisaation kehittämisessä ja mitä yhteistyö ulkomaisten kumppanien kanssa voi antaa.

EU:n Erasmus+ -ohjelman lisäksi tilaisuuksissa esitellään Nordplus Aikuiskoulutus -ohjelmaa, josta tuetaan pohjoismais-balttialaista aikuiskoulutuksen yhteistyötä. Näet myös, miten aikuiskoulutuksen uusi verkkofoorumi EPALE toimii aikuiskouluttajan päivittäisen työn sekä kansainvälisen toiminnan tukena ja apuvälineenä. Tule mukaan ideoimaan ja keskustelemaan!

Kenelle?

Maksuttomat ja kaikille avoimet infotilaisuudet on tarkoitettu aikuiskoulutuksen kansainvälisestä yhteistyöstä kiinnostuneille. Tilaisuuksissa saat yleiskuvan aikuiskoulutuksen kv-toiminnan mahdollisuuksista ja ideoita oman hankkeen toteutukseen.

 

 

Aika ja paikka

24.10.2019 13.00–15.30
Antell-ravintola Venla, Anni-kabinetti , Jyväskylä
Cygnaeuksenkatu 1