Elintarvikealan perustutkinnon perusteiden työpaja
Gradia Jyväskylä järjestää yhdessä Opetushallituksen kanssa elintarvikealan perustutkinnon perusteiden uudistamisen
työpajan Gradia Jyväskylän tiloissa. Tilaisuus on avoin kaikille elintarvikealan
perustutkinnon perusteiden kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille.
Tilaisuuden tavoitteena on saada palautetta ja kehittämisideoita elintarvikealan perustutkinnon perustetyöryhmän työlle.
Lisätiedot: markku.kokkonen [at] oph.fi ja marjo.huuskonen [at] gradia.fi
Ilmoittautuminen 26.4.2019 mennessä.
Aika ja paikka
8.5.2019 12.00 – 16.00
Gradia
Taulumäentie 45
Jyväskylä
Jyväskylä
Ilmoittautumisaika
3.4.2019 – 26.4.2019 klo 23:59