Erasmus+ nuorisoalalle: Appetiser

Koulutus Kansainvälistyminen Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action EU:n nuoriso-ohjelmat

Nuorisotyöntekijän ensimmäinen kansainvälinen kokemus

Onko kansainvälisyys kiinnostanut sinua jo pidempään, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Vaikuttaako koko ajatus liian epämääräiseltä tai jopa pelottavalta? Ajatteletko, että kansainväliset hankkeet ovat sinua viisaampien asioita? Ei kannata ajatella noin. Kansainvälinen nuorisotyö on yksi työmenetelmä muiden mukana nuorien kanssa toimimiseen. Kaikenlaiset ihmiset ja organisaatiot voivat toteuttaa kansainvälisiä hankkeita. Appetiser-koulutus antaa sinulle ensimmäisen kokemuksen kansainvälisestä nuorisotyöstä ja ohjaa käyttämään Erasmus+ -ohjelmaa hyväksi hankkeiden toteuttamisessa.

Vasta-alkajien koulutus

Appetiser-koulutuksen on tarkoitus antaa osallistujille vahva positiivinen kokemus kansainvälisestä nuoristyöstä ja motivoida heitä käyttämään Erasmus+ Youth in Actionia omassa työssään nuorten parissa. Sen tavoitteita ovat muun muassa:

  • kokeilla käytännössä nonformaalia oppimista ja sen menetelmiä
  • nähdä, mitä hyötyä kansainvälisestä toiminnasta on
  • vaihtaa ajatuksia ja menetelmiä nuorisotyöstä kansainvälisesti
  • tutustua Erasmus+ Youth in Actionin mahdollisuuksiin.

Koulutus järjestetään Edinburghissa Iso-Britanniassa ja käyttökielenä on englanti.

Kenelle seminaari on tarkoitettu?

Tämä seminaari sopii täysi-ikäisille nuorten parissa toimiville, joilla ei vielä ole kokemusta kansainvälisestä nuorisotyöstä, mutta heitä kiinnostaa aloittaa toiminta myöhemmin. Koulutus sopii esimerkiksi sellaisten organisaatioiden edustajille, joissa kansainvälisen toiminnan aloittamisesta on puhuttu, mutta sitä ei ole vielä saatu aloitettua.

Osallistujien tulee toimia aktiivisesti nuorisotyön piirissä.

Mitä osallistuminen maksaa?

Osallistuvilta henkilöiltä ei peritä osallistumismaksua ja heidän matkakulunsa korvataan kotiovelta tapahtumapaikalle ja takaisin täysimittaisesti. Järjestävä maa huolehtii majoituksen järjestämisestä, ruokailuista sekä koulutusmateriaalien järjestämisestä, joten osallistujalle ei tule niistä mitään kuluja. Osallistujan tulee olla vakuutettu, työnantajan vakuutus käy. Hakijan kannattaa sopia mahdollisuudesta osallistumiseen oman esimiehensä kanssa.

Kuinka voin hakea seminaariin?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn verkkosivuilla. Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi. Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta, sinun tulee tehdä itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

25.–29.11.2019
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät
Edinburgh, Iso-Britannia Map link

Ilmoittautumisaika

30.4.2019 – 30.9.2019 klo 23:59

Liitteet

Liitteet