Erasmus+ nuorisoalalle: OMG - Youth at Museums

Koulutus Opintovierailu Vapaa sivistystyö Kulttuuri Nuorisotyö Kansalaistoiminta Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action EU:n nuoriso-ohjelmat

Hola!

Espanjan nuorisoalan kansallinen Erasmus+ -toimisto järjestää neljän päivän koulutuksen (+ matkapäivät), jonka tavoitteena on edistää nuorisosektorin ja museoiden välistä yhteistyötä. 

Koulutuksen aikana osallistujilla on mahdollisuus perehtyä ja kehittää nuorten museoiden toimintaan osallistumista edistäviä menetelmiä, tutustua espanjalaisten museoiden toimintaan ja verkostoitua alan toimijoiden kanssa.

Koulutus toteutetaan Espanjassa Cantabriassa, Valenciassa ja Madridissa.


Koulutuksen tavoitteena on mm.

  • Kehittää ja ideoida nuorisoalan ja museoiden yhteistyöstrategioita ja synergiaa lisääviä toimia (varsinkin epävirallisen oppimisen alueella)
  • vaihtaa kokemuksia ja tietoja museoiden toiminnasta nuorten parissa  
  • ymmärtää museoiden rooli nuorisotyön tilana
  • tutkia non-formaalia koulutusta museoiden nuorisotyön välineenä
  • perehtyä siihen, mitkä tekijät toimivat esteenä tai edistävät nuorten museoiden käyttöä
  • edistää tulevia nuorisoalan Erasmus+ hankkeiden syntymistä
  • tutustua espanjalaisten museoiden nuorisotoimintaan

 

Kenelle koulutus on tarkoitettu?


Koulutus sopii sinulle, jos olet esimerkiksi kiinnostunut museoista nuorisotyön ja nonformaalin oppimisen tilana, haluat edistää museoiden ja nuorisoalan yhteistyötä tai jos haluat edistää nuorten roolia museoiden toiminnan kehittämisessä ja lisätä nuorten kiinnostusta museoiden toimintaan. 

Osallistujien tulee toimia aktiivisesti nuorisotyön piirissä tai museoalalla.

Koulutuksen kielenä on englanti.

Mitä osallistuminen maksaa?


Osallistuvilta henkilöiltä ei peritä osallistumismaksua ja heidän matkakulunsa korvataan kotiovelta tapahtumapaikalle ja takaisin täysimittaisesti. Järjestävä maa huolehtii majoituksen järjestämisestä, ruokailuista sekä koulutusmateriaalien järjestämisestä, joten osallistujalle ei tule niistä mitään kuluja. Osallistujan tulee olla vakuutettu, työnantajan vakuutus käy. Hakijan kannattaa sopia mahdollisuudesta osallistumiseen oman esimiehensä kanssa.
Kuinka voin hakea seminaariin?


Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn verkkosivuilla. Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi. Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta, sinun tulee tehdä itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Lisätiedot

Lisätietoja seminaarista antaa Opetushallituksessa:

vastaava asiantuntija
Mauri Uusilehto
etunimi.sukunimi@oph.fi
puh. 0295 338 520 

Linkki lisätietoihin ja sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

16.–20.10.2019
Madrid Map link

Ilmoittautumisaika

31.7.2019 – 19.8.2019 klo 16:21