Erasmus+ nuorisoalalle: Webinar Young People and Youth Workers in Online Communities

Seminaari Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action Erasmus+ liikunnalle ja urheilulle – Sport EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Nuorten ja nuorisotyön omat online-kuplat

Perinteinen nuorisotyö ei ehkä aina saavuta omissa verkkoyhteisöissään viihtyviä nuoria. Toisaalta nuoret omissa kuplissaan voivat joutua alttiiksi esimerkiksi radikaaleille ajatuksille, väärälle tiedolle ja manipulaatiolle. Kiinnostaako sinua ymmärtää paremmin, miten nuoret verkossa toimivat ja miten heidät voisi erilaisista verkkoyhteisöistä saada kiinni?

Pieni interaktiivinen webinaari

Hae osallistujaksi pieneen suljettuun webinaariin, jossa nuorisotyöntekijät eri puolilta Eurooppaa pääsevät kuulemaan viimeisintä tietoa nuorten verkkokäyttäytymisestä ja keskustella digitaalisen nuoristyön haasteista ja hyödyistä. 25 osallistujaa ympäri Euroopan valitaan mukaan ja kutsutaan osallistujiksi webinaariin.

Verkkokoulutuksen fasilitaattoreina toimivat saksalainen Martin Fischer, joka on media- ja pelikoulutttaja sekä Juha Kiviniemi, joka edustaa Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus Verkeä.

Kenelle webinaari on tarkoitettu?

Webinaarin on tarkoitus olla hyvin interaktiivinen ja sinulta vaaditaan kiinnostusta aiheeseen sekä motivaatiota osallistua keskusteluihin ja harjoituksiin webinaarin aikana. Olet sopiva osallistuja, jos työskentelet (digitaalisen) nuorisotyön parissa ja aiheet ovat sinulle ammatillisesti kiinnostavia.

Lue tietokoneesi tekniset vaatimukset englanninkielisestä hakukuulutuksesta SALTOn sivulta. Pääset niille ilmoituksen lopussa sijaitsevan hakulinkin kautta.

Osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
Ohjelma-asiantuntija
Opetushallitus
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

 

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

12.11.2019 15.00–17.00
Webinaari kestää kaksi tuntia

Ilmoittautumisaika

7.10.2019 – 22.10.2019 klo 23:59