Erasmus+/Nordplus -ohjelmien kv-hakuneuvontatilaisuus yleissivistävälle koulutukselle

Infotilaisuus Rahoitushaku Henkilöstökoulutus Kansainvälistyminen Koulutuksen kehittäminen Rahoitus Varhaiskasvatus Esiopetus Perusopetus Lukiokoulutus Taiteen perusopetus Erasmus kouluissa Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle eTwinning Nordplus Junior

Tervetuloa kuulemaan, mitä uutta Erasmus+ ja Nordplus -ohjelmat tarjoavat yleissivistävän koulutuksen kehittämiseen. Osallistuminen on maksutonta, kuten myös kahvitarjoilu klo 12.45 alkaen.

Kenelle?

Kaikki yleissivistävän koulutuksen kansainvälistymisestä ja koulutuksen kehittämisestä kiinnostuneet. Nappaa mukaan kollegasi ja välitä tietoa eteenpäin myös sidosryhmille! Nyt on hyvä aika aloittaa ideointi- ja suunnittelutyö! Erasmus+ -ohjelman budjettimme yleissivistävälle koulutukselle on kasvanut 8 milj. euroon. Tukea voi saada siis aiempaa useampi koulu ja päiväkoti.

Kehitä kouluasi tai päiväkotiasi Erasmus+ -ohjelmalla

  • Täydennyskoulutushankkeet lisäävät koulun ja päiväkodin henkilöstön osaamista sekä vahvistavat eurooppalaista ulottuvuutta. Hakijaorganisaation tarpeista kumpuavissa hankkeissa voi olla useita erilaisia ulkomailla tapahtuvia oppimisjaksoja. Hakuaika päättyy ennakkotiedon mukaan alkuvuodesta 2020.
  • Koulujen yhteistyöhankkeet antavat entistä paremmat mahdollisuudet oppilaiden ja henkilöstön välisille vaihdoille sekä rikastavat oppitunteja. Hakuaika päättyy ennakkotiedon mukaan alkuvuodesta 2020.
  • Eurooppalaiset yhteistyöhankkeet kehittävät koulutusta laaja-alaisesti ja avaavat uusia mahdollisuuksia. Hankkeissa voi olla mukana kouluja, yleissivistävän alan toimijoita tai muita koulutussektoreita. Hakuaika päättyy ennakkotiedon mukaan alkuvuodesta 2020.
  • eTwinning on ammatillinen yhteistyöverkosto ja verkkotyökalu opettajille ja päiväkotien henkilökunnalle. eTwinningin kautta on helppo löytää kumppaniluokka ja käynnistää yhteistyö liittyen erilaisiin oppimissisältöihin ja -tavoitteisiin (kaikki eri oppiaineet sekä monialaiset ilmiöt, ongelmat tai teemat).

Nordplus – tukee pohjoismais-baltialaista koulutusyhteistyötä  

•    Nordplus-ohjelmat mahdollistavat monenlaista kehittämistoimintaa varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen.
•    Niissä tuetaan asiantuntijoiden, opetushenkilöstön ja oppijoiden liikkuvuutta sekä verkosto- ja hankeyhteistyötä vuosittain yli 10 000 osallistujalle.

Mukana myös

- Erasmus kouluissa -ohjelman kautta kutsut vierailulle kansainvälisen opiskelijan. Ohjelma on tarkoitettu suomalaisille päiväkodeille ja kouluille.

 

Ilmoittaudu mukaan

Aika ja paikka

10.10.2019 13.00–16.00
Eurooppasali , Helsinki
Malminkatu 16

Ilmoittautumisaika

15.8.2019 – 1.10.2019 klo 23:59

Liitteet

Esitykset