EU:n nuoriso-ohjelmat: Empower for Employment

Koulutus Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action Euroopan solidaarisuusjoukot

Nuoren työllistymisen monet keinot

Nykyajan työmarkkinat ovat monimutkaiset ja nuori voi tarvita apua siihen, että löytää työtä tai pääsee työhön johtavalle polulle. Nuori työnhakija pärjää aina paremmin, kun hän ymmärtää omat vahvuutensa ja kehityspisteensä.

Ohjauspalvelut ja yksilöohjaus auttavat monia nuoria eteenpäin elämän nivelkohdissa. Menetelmiä on monia ja eri nuoret tarvitsevat erilaisia lähestymistapoja. Millaisia työmenetelmiä sinä käytät nuoren ohjauksessa? Olisiko mielenkiintoista oppia uusia menetelmiä ja verrata toimintatapoja muiden samaa työtä tekevien kollegojen kanssa?

Sosiaalisia taitoja työnhaun avuksi

Koulutuksessa pääset on tutustumaan Explore Your Potential -menetelmäpakettiin, jolla voit tukea nuoren sosiaalisten taitojen kasvua, tavoitteiden löytämistä ja yhteiskunnallisen ajattelun heräämistä.

Koulutus auttaa sinua muun muassa ymmärtämään paremmin sosiaalisia taitoja ja kuinka voit käsitellä niitä nuorten kanssa. Ymmärrät oppimisprosessin luonteen paremmin ja pystyt neuvomaan nuoria paremmin heidän työnhaussaan. Opit myös toiminnallisia menetelmiä, joita työnhakuprosessissa voi käyttää. Voit myös parantaa taitojasi vertaisoppimisprosessien suunnttelussa ja toteuttamisessa.

Koulutus järjestetään Esch-sur-Alzettessa Luxemburgissa.

Kenelle opintovierailu sopii?

Olet ehkä yksilöohjaajana työpajalla tai ohjaamossa. Tai työssäsi etsivänä nuorisotyöntekijänä kohtaat työllistymisen kanssa painivia nuoria. Ehkä tuet nuorten työllistymista hankkeen tai yhdistyksen toiminnan kautta. Joka tapauksessa, kun tehtävänäsi on tukea nuoren työllistymistä, tämä koulutus voi antaa sinulle taitoja työhösi.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi ja kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Alla oleva linkki vie eurooppalaiseen koulutuskalenteriin. Voit luoda itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO) ja täyttää sähköisen hakemuksen siellä.

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

22.–26.10.2019
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät
Esch-sur-Alzette, Luxemburg Map link

Ilmoittautumisaika

13.8.2019 – 11.9.2019 klo 23:59