EU:n nuoriso-ohjelmat: Theatre and Movement Methods for Facilitating Learning

Koulutus Kansainvälistyminen Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Nuorisotyö on draamaa

Mitä sinä tiedät draaman ja teatterimenetelmien käyttämisestä nuorisotoiminnassa? Usein ajatellaan, että teatterin menetelmiä voivat käyttää vain siihen koulututetut ammattilaiset. Oikeasti draamamenetelmiä voi käyttää kaikenlaisessa nuorisotoiminnassa, nuorisovaihdoissa tai ohjausprosesseissa. Kun ymmärrät, miten nuorille luodaan turvallinen ympäristö itsensä ilmaisemiseen, teatterimenetelmät ja kehollinen toiminta auttavat yhdessä jos toisessa tilanteessa.

Ota draamamenetelmät mukaan työhösi

Theatre and Movement Methods for Facilitating Learning -koulutuksessa pääset tutustumaan eläytymisen, sanallisen ja liikeilmaisun sekä teatterimenetelmien maailmaan. Voit kehittää ammattitaitosi pohtimalla voimaantumisen ja oppimisen prosesseja tai tutkimalla draamamenetelmien käyttöä nuorten tukemisessa. Saat uusia toimintamenetelmiä ja ymmärrät, kuinka käyttää niitä omassa työssäsi.

Näet samalla Erasmus+ -ohjelman mahdollisuudet tulevaisuuden kansainvälisiä hankkeita varten.

Koulutus järjestetään Dublinissa, Irlannissa

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Olet sopiva osallistuja, jos työskentelet säännöllisesti nuorisotyön parissa ja olet halukas soveltamaan oppimaasi, kun palaat arkityöhön. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta Erasmus+ -ohjelmasta, eikä sinulla ole velvoitetta toteuttaa hanketta myöhemmin. Voit olla kiinnostunut oppimaan uusia toimintatapoja tai laajentamaan työkalupakkiasi. Voit olla joko palkattu nuorisotyön ammattilainen tai aktiivisesti organisaatiossasi toimintaa järjestävä ammattilainen.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi ja kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Alla oleva linkki vie eurooppalaiseen koulutuskalenteriin. Voit luoda itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO) ja täyttää sähköisen hakemuksen siellä.

Lisätietoja antaa


Paavo Pyykkönen
Ohjelma-asiantuntija
Opetushallitus
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

5.–8.11.2019
Dublin, Irlanti Map link

Ilmoittautumisaika

15.8.2019 – 18.9.2019 klo 23:59