EU:n nuoriso-ohjelmat: Youth@Work - Youth Entrepreneurship

Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Yrittäjyys nuorten työllistämistä edistämässä

Youth@Work - Youth Entrepreneuship -konferenssissa saat näkökulmia yrittäjyyskasvatukseen ja nuorten yrittäjyyteen työllistymistä edistävänä tekijänä. Konferenssin aikana työllisyyttä käsitellään eri näkökulmista. Pääset tutustumaan eri hankkeiden ja prosessien tuottamiin nuorisotyöllistymisen suosituksiin ja kehitettyihin toiminta-ajatuksiin.

Konferenssi järjestetään Mersinissä, Turkissa.

Yrittäjyyttä ja sektorit ylittävää yhteistyötä

Konferenssin kantavana ajatuksensa on parantaa nuorten työllistymistä sektorien välisellä yhteistyöllä. Pääset tapaamaan eri tavoin nuorisotyöllisyyden kanssa toimivia henkilöitä ja vaihtamaan ajatuksia heidän kanssaan. Pääset tutustumaan Mersinin yliopiston Young Entrepreneurship Centerin toimintaan ja heidän tapaansa työllistää alueen työttömiä nuoria. Saat tietää, millaista erityistä toimintaa käytetään nuorten naisten ja pakolaisten työllistymiseen. Työllistymisen keinona tutkitaan nuorten yrittäjyyttä.

Kenelle konferenssi on tarkoitettu?

Olet sopiva osallistuja, jos jollakin tavalla nuorten työllisyyden parissa. Roolisi voi liittyä nuorten henkilökohtaiseen ohjaamiseen tai työllistymispalveluiden organisointiin. Voit olla neuvontatyössä ohjaamoissa tai järjestää yrittäjyyskoulutusta. Tai ehkä olet päättävässä asemassa oleva julkisen sektorin toimija, joita eurooppalaiset näkökulmat kiinnostavat. Edustat kuitenkin selvästi nuorisotyötä.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi ja kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Alla oleva linkki vie eurooppalaiseen koulutuskalenteriin. Voit luoda itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO) ja täyttää sähköisen hakemuksen siellä.

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

3.–7.12.2019
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät
Mersin, Turkki Map link

Ilmoittautumisaika

15.8.2019 – 18.9.2019 klo 23:59