Euroopan solidaarisuusjoukot: European Solidarity Corps for All

Koulutus Kansainvälistyminen Nuorisotyö Euroopan solidaarisuusjoukot

Kaikenlaisten nuorien eurooppalainen ohjelma

Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelma on vielä uusi ja saattaa olla, että sinä tai työkaverisi eivät vielä ymmärrä, miten sitä voisi käyttää hyväkseen omassa työssä nuorten kanssa. Usein, jos omat nuoret kuuluvat johonkin erityisryhmään tai heillä on tavallista hankalampi elämäntilanne, on hankala nähdä kansainvälisen toiminnan tai nuorten oman hanketoiminnan hyötyjä. Tämän koulutuksen avulla ymmärrät paremmin, miten Euroopan solidaarisuusjoukkojen mahdollisuudet sopivat toimintaan myös muita hankalammassa asemassa oleville nuorille ja kuinka ohjelma voi palvella teitä saavuttamaan organisaatioidenne tavoitteita.

Koulutus järjestetään Piešťanyssä, Slovakiassa 19.-23.10.2019.

Kenen kannattaa hakea osallistujaksi?

Jos toimit aktiivisesti nuorten kanssa työssäsi tai vapaaehtoisesti, sinunkin voi olla hyvä ymmärtää nämä asiat paremmin. On kuitenkin tärkeää, että osallistumisesi on tärkeää myös organisaatiolle, jota edustat ja työyhteisösi on valmis ottamaan koulutuksessa opitut asiat huomioon ja käsittelyyn paluusi jälkeen. Lähetämme osallistujiksi täysi-ikäisiä nuorten parissa toimivia henkilöitä.

Mitä osallistuminen maksaa?

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumismaksua tai varata itsellesi majoitusta koulutuksen ajaksi. Koulutusta isännöivä toimisto varaa majoituksen kaikille ja järjestää ruokailut tapahtuman aikana. Me korvaamme osallistujan matkat kotiovelta koulutuksen tapahtumapaikalle ja takaisin kokonaisuudessaan tapahtuman jälkeen. Sinun täytyy huolehtia tarpeeksi kattavasta vakuutuksesta ja sopimaan matkajärjestelyt päivärahoineen työnantajasi kanssa.

Kuinka voin hakea seminaariin?

Hae koulutukseen sähköisellä hakulomakkeella, linkki on tämän ilmoituksen lopussa.  Saat hakulomakkeen esille, kun painat Apply Now! -painiketta hakukuulutuksessa SALTOn sivuilla. Jos tämä on ensimmäinen hakemuksesi SALTOn sivulla, hakemus neuvoo sinua luomaan itsellesi MySALTO-tunnukset.

Lisätietoja antaa Jutta Kivimäki

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

19.–23.10.2019
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät
Piešťany, Slovakia Map link

Ilmoittautumisaika

18.6.2019 – 22.8.2019 klo 23:59