Euroopan solidaarisuusjoukot: European Solidarity Corps for Newcomers

Koulutus Nuorisotyö Kansalaistoiminta Euroopan solidaarisuusjoukot

Solidaarisuusjoukot tutuiksi ensikertalaisille

Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjema tarjoaa organisaatioille erilaisia tapoja auttaa nuoria osallistumaan, kansainvälistymään ja toimimaan muiden hyväksi. Osallistu koulutukseen ja saat perustiedot ohjelman hankemuodoista: vapaaehtoispalvelu, solidaarisuusprojektit sekä työ- ja harjoitteluhankkeet.

Koulutuksessa saat mahdollisuuden pohtia, miten ohjelma toimii parhaiten teidän organisaatiossanne ja saat käytännön ohjeita hankkeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Koulutuksen jälkeen hankkeiden aloittaminen on helppoa.

Koulutus järjestetään Latviassa 9.-12.12.2019.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Jos olet täysi-ikäinen ogranisaation edustaja, joka on kiinnostunut Euroopan solidaarisuusjoukkojen mahdollisuuksista, sinun kannattaa hakea. Olet kiinnostunut kasvattamaan organisaatiosi sosiaalista vastuuta ja saada aikaan paikallista vaikutusta.

Organisaatiosi toimii jollakin solidaarisuuden alalla, esimerkiksi nuorten parissa, sosiaalityössä, kulttuurin, ympäristön, liikunnan tai pakolaisten parissa. Organisaatiosi voi olla julkinen toimija, yhteiskunnallinen yritys tai kansalaisjärjestö.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi ja kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Alla oleva linkki vie eurooppalaiseen koulutuskalenteriin. Voit luoda itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO) ja täyttää sähköisen hakemuksen siellä.

Lisätietoja antaa 

Annina Kurki
Ohjelma-asiantuntija
Opetushallitus
annina.kurki@oph.fi
+358 29 533 1719

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

9.–12.12.2019
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät
Latvia Map link

Ilmoittautumisaika

23.10.2019 – 7.11.2019 klo 23:59

Liitteet

Koulutuksen ohjelmaluonnos