Kansalaisten Eurooppa: Making Waves 2019

Seminaari Kansainvälistyminen Rahoitus Kansalaistoiminta Kansalaisten Eurooppa

Kaipaatko hankekumppania Itämeren alueelta?

 

Seitsemäs Itämeren alueen Kansalaisten Eurooppa -yhteyspisteiden kontakti- ja koulutusseminaari järjestetään tänä syksynä Kööpenhaminassa. Seminaaripaikkana toimii Charlottenborgin linna Kongens Nytorv -aukion kupeessa.

Seminaarin tavoitteena on antaa tietoa EU:n Kansalaisten Eurooppa -ohjelmasta, jakaa tietoa hyvistä hanke-esimerkeistä, edistää hankekumppanuuksia ja auttaa uusien hankkeiden kehittämisessä.

Seminaari on suunnattu järjestöjen, kuntien ja aluehallinnon toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita toteuttamaan hankkeita EU:n Kansalaisten Eurooppa -ohjelman rahoituksella ja jotka etsivät hankekumppaneita joko omaa hanketta varten tai ovat kiinnostuneita lähteä kumppaniksi jonkun muun vetämään hankkeeseen.


Seminaarikielenä on englanti, joten osallistujilta edellytetään käytännön englannin kielitaitoa. Kouluenglanti on riittävä taso.

Mitä maksaa?


Opetushallitus maksaa seminaariin Suomesta valittujen osallistujien matka-, majoitus- ja ruokailukulut. Osallistujilta peritään 70 euron osallistumismaksu.

 

Haku ja lisätietoja


Seminaariin haetaan  alla olevan linkin takaa löytyvällä sähköisellä lomakkeella 9.8. mennessä. Lisätietoja seminaarista ja Kansalaisten Eurooppa -ohjelmasta löydät oikean palstan linkeistä.

Lisätietoja seminaarista antaa Opetushallituksessa:

vastaava asiantuntija
Mauri Uusilehto
etunimi.sukunimi [at] oph.fi
puh. 0295 338 520 

Sähköinen hakulomake

Aika ja paikka

17.–19.9.2019
The Royal Academy of Fine Arts
Vesterbrogade 11B, 1620 Copenhagen V

Ilmoittautumisaika

29.5.2019 – 9.8.2019 klo 16:21

Osallistumismaksu

Opetushallitus perii valituilta osallistujilta 70 € osallistumismaksun