Koulutusalan johtamisen foorumi 2019 – Vaikuttava johtaminen

Seminaari Hyvinvointi Johtaminen ja hallinto Lainsäädäntö Oppimisympäristö Varhaiskasvatus Esiopetus Perusopetus Lukiokoulutus Ammatillinen koulutus Vapaa sivistystyö

Miten sinä jaksat? Millä keinoilla edistät omaa hyvinvointiasi työelämässä esimiehenä ja johtajana? Oletko oiva vai varoittava esimerkki?

Tiedätkö, mitä inhimillinen vallankumous tarkoittaa työelämässä? Mikä on pysyvää alati muuttuvassa maailmassa?

Tämän kesän Koulutusalan johtamisen foorumilla käsitellään vuorovaikutuksellisen ja välittävän toimintakulttuurin kysymyksiä. Keskeisinä teemoina ovat rakentava vuorovaikutuksen ja kannustavan työkulttuurin luominen sekä ihmisen myötätuntoinen kohtaaminen.

Kaksipäiväisen tilaisuuden huippupuhujina ovat muun muassa keksijä, futuristi Perttu Pölönen, Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen,  teatteritaiteen maisteri (TeM), näyttelijä ja Easel ohjaaja Outi Mäenpää, Itä-Suomen yliopiston apulaisprofessori Arto O. Salonen ja Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann.

Foorumi on suunnattu opetus- ja sivistystoimen johdolle, varhaiskasvatuksen johdolle, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen rehtoreille ja apulaisrehtoreille, ammatillisen koulutuksen rehtoreille ja johtajille, aluehallinnon sivistystoimen johdolle sekä opettajankoulutuslaitosten ja täydennyskoulutuslaitosten johdolle.

Varaa paikkasi 13.5.2019 mennessä – ja kutsu mukaan verkostosikin!

Ilmoittautuminen

Aika ja paikka

10.–11.6.2019
2 päivää
Scandic Park Helsinki , Helsinki
Mannerheimintie 46, 00260 Helsinki

Ilmoittautumisaika

17.4.2019 – 24.5.2019 klo 23:59

Osallistumismaksu

397 EUR + alv 24 %