Maailman suurin vanhempainilta 2019

Kodin ja koulun yhteistyö Opettajat ja kasvattajat Tasa-arvo ja osallisuus Perusopetus

Maailman suurin vanhempainilta järjestetään taas marraskuussa 2019!

Kutsumme kaikki Suomen vanhemmat ja huoltajat osallistumaan Maailman suurimman vanhempainillan livelähetyksen verkkokeskusteluun 12.11. klo 18–19.30.  Vuonna 2018 verkkodialogiin osallistui liki 600 vanhempaa ja noin 120 koulua ympäri Suomen.
Vanhempainilta järjestään suorana lähetyksenä Kellokosken koululta Tuusulasta 12.11.2019 klo 18–19.30. Tilaisuudessa on mukana keskustelemassa Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen.

Mitä ilta sisältää?
Illan aikana on luvassa keskustelunavauksia ja tarinoita siitä, miten vanhemmat voivat tukea omaa lastaan paremmin koulunkäynnissä. Vanhempainillan teemana on tänä vuonna keskustella viisaammasta viestinnästä. Miten kannustetaan, innostetaan ja ohjataan rakentavaan vuorovaikutukseen? Aiheesta käytävän valtakunnallisen verkkodialogin avulla haluamme sitouttaa ja innostaa kaikki Suomen vanhemmat mukaan koulun ja sitä ympäröivän maailman muutokseen sekä vahvistaa vanhempien osallisuutta.

Mitä koululta odotetaan?
Varaa aika koululle syyslukukauden kalenteriin ja ilmoita päivämäärästä koulun opettajille ja vanhemmille. Tapahtumaa varten koulujen tarvitsee siis varata vain verkkoyhteydellä varustettu tila ja kutsua oman koulun vanhemmat paikalle. Tapahtuma lähetetään livelähetyksenä klo 18.00–19.30. Illan juontaa vanhempainliiton toiminnanjohtaja Ulla Siimes. Ilmoittaudu verkkolähetykseen https://link.webropolsurveys.com/S/B39D5515EC3A6821

Tapahtumaa järjestävät yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriö, Suomen Vanhempainliitto ry, Opetusalan Ammattijärjestö ry, Me-säätiö, Suomen Kuntaliitto ry ja Opetushallitus. Lisätietoa tapahtumasta.