Elintarvikealan perustutkinnon perusteet 2021 - Opintopolkujen rakentaminen (verkkotapahtuma)

Infotilaisuus Arviointi ja todistukset Henkilökohtaistaminen Koulutuksen kehittäminen Opettajat ja kasvattajat Opetus ja ohjaus Osaamisen arviointi Tutkinnon perusteet Ammatillinen koulutus

Opetushallitus järjestää yhdessä Gradia Jyväskylän kanssa työpajan elo-syyskuun vaihteessa 2020, joissa keskustellaan 1.1.2021 voimaan tulevista elintarvikealan perustutkinnon perusteista, henkilökohtaisten opintopolkujen rakentamisesta opiskelijoille sekä osaamisen hankkimiseen ja osaamisen osoittamiseen liittyvistä kysymyksistä. Työpaja on tarkoitettu elintarvikealan opetus- ja ohjaushenkilöstölle, työpaikkaohjaajille, arvioijille ja muille sidosryhmille. Tilaisuus on maksuton. Työpajaan pyydetään ilmoittautumaan 20.8.2020 mennessä.

Jyväskylän työpaja järjestetään 4.9.2020 klo 12-16 kokonaisuudessaan verkossa Teams-sovelluksella.

Lisätietoja:

Opetusneuvos Markku Kokkonen, Opetushallitus (markku.kokkonen [at] oph.fi (markku[dot]kokkonen[at]oph[dot]fi))

Koulutuspäällikkö Taina Roivainen, Gradia Jyväskylä (taina.roivainen [at] gradia.fi)

Ilmoittautuminen

Aika ja paikka

4.9.2020 12.00 – 16.00
4 tuntia

Ilmoittautumisaika

8.6.2020 – 20.8.2020 klo 16:15

Liitteet

Ohjelma