Elintarvikealan perustutkinnon perusteet 2021 - Opintopolkujen rakentaminen

Infotilaisuus Arviointi ja todistukset Henkilökohtaistaminen Koulutuksen kehittäminen Opettajat ja kasvattajat Opetus ja ohjaus Osaamisen arviointi Tutkinnon perusteet Ammatillinen koulutus

Opetushallitus järjestää yhdessä Gradia Jyväskylän kanssa työpajan elo-syyskuun vaihteessa 2020, joissa keskustellaan 1.1.2021 voimaan tulevista elintarvikealan perustutkinnon perusteista, henkilökohtaisten opintopolkujen rakentamisesta opiskelijoille sekä osaamisen hankkimiseen ja osaamisen osoittamiseen liittyvistä kysymyksistä. Työpaja on tarkoitettu elintarvikealan opetus- ja ohjaushenkilöstölle, työpaikkaohjaajille, arvioijille ja muille sidosryhmille. Tilaisuus on maksuton. Työpajaan pyydetään ilmoittautumaan 14.8.2020 mennessä.

Jyväskylän työpaja järjestetään 4.9.2020 klo 11-16 Gradia Jyväskylän Priimuksen toimipaikassa file:///C:/Users/03041113/AppData/Local/Microsoft/Windows/INetCache/IE/1HOJW7ED/20200203-gradia-priimus-kartta.pdf

Lisätietoja:

Opetusneuvos Markku Kokkonen, Opetushallitus (markku.kokkonen@oph.fi)

Koulutuspäällikkö Taina Roivainen, Gradia Jyväskylä (taina.roivainen@gradia.fi)

Ilmoittautuminen

Aika ja paikka

4.9.2020 11.00–16.00
5 tuntia
Gradia Jyväskylä, Priimuksen toimipaikka , Jyväskylä
Taulumäentie 45, 40200 Jyväskylä

Ilmoittautumisaika

8.6.2020 – 14.8.2020 klo 16:15

Liitteet

Ohjelma