Elintarvikealan perustutkinnon perusteet 2021 - Opintopolkujen rakentaminen

Koulutus Arviointi ja todistukset Henkilökohtaistaminen Koulutuksen kehittäminen Opettajat ja kasvattajat Opetus ja ohjaus Osaamisen arviointi Tutkinnon perusteet Työelämätoimikunnat Ammatillinen koulutus Aikuiskoulutus

Työpajassa suunnitellaan erilaisia opintopolkuja opiskelijoille 1.1.2021 voimaan tulevien elintarvikealan perustutkinnon perusteiden pohjalta. Työpaja on tarkoitettu elintarvikealan opetus- ja ohjaushenkilöstölle, työpaikkaohjaajille ja muille sidosryhmille. Ohjelma ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan kesäkuussa 2020.

Aika ja paikka

4.9.2020 11.00–16.00
5 tuntia
Gradia Jyväskylä , Jyväskylä
Viitaniementie 1 C, 40720 Jyväskylä