Elintarvikealan perustutkinnon perusteet 2021 - Opintopolkujen rakentaminen

Infotilaisuus Arviointi ja todistukset Henkilökohtaistaminen Koulutuksen kehittäminen Opettajat ja kasvattajat Opetus ja ohjaus Osaamisen arviointi Tutkinnon perusteet Työelämätoimikunnat Ammatillinen koulutus

Opetushallitus järjestää yhdessä Gradia Jyväskylän kanssa työpajan syyskuussa 2020, joissa keskustellaan 1.1.2021 voimaan tulevista elintarvikealan perustutkinnon perusteista, henkilökohtaisten opintopolkujen rakentamisesta opiskelijoille sekä osaamisen hankkimiseen ja osaamisen osoittamiseen liittyvistä kysymyksistä. Työpaja on tarkoitettu elintarvikealan opetus- ja ohjaushenkilöstölle, työpaikkaohjaajille, arvioijille ja muille sidosryhmille. Tilaisuus on maksuton. Työpajaan pyydetään ilmoittautumaan 14.8.2020 mennessä.

Jyväskylän työpaja järjestetään 4.9.2020 klo 11-16 Gradia Jyväskylän Priimuksen toimipaikassa file:///C:/Users/03041113/AppData/Local/Microsoft/Windows/INetCache/IE/1HOJW7ED/20200203-gradia-priimus-kartta.pdf

Lisätietoja:

Opetusneuvos Markku Kokkonen, Opetushallitus (markku.kokkonen [at] oph.fi)

Koulutuspäällikkö Taina Roivainen, Gradia Jyväskylä (taina.roivainen [at] gradia.fi)

Ilmoittautuminen

Aika ja paikka

4.9.2020 11.00–16.00
5 tuntia
Gradia Jyväskylä, Priimuksen toimipaikka , Jyväskylä
Taulumäentie 45, 40200 Jyväskylä

Ilmoittautumisaika

9.6.2020 – 14.8.2020 klo 16:15

Liitteet

Ohjelma